WIN - Attack On Titan PS4 prijsvraag

Article
zaterdag, 10 september 2016 om 18:00
xgn google image
Eind vorige maand verscheen Attack On Titan: Wings Of Freedom. Wij bij XGN mogen deze game op PS4 weggeven! Wil jij binnenkort een hele hoop Titans een kopje kleiner maken? Doe dan mee aan deze Attack On Titan PS4 prijsvraag!
Attack On Titan Wings Of Freedom is een actiegame die gebaseerd is op de gelijknamige anime en manga. De game is in Japan al een tijdje uit, maar is vanaf eind augustus ook te koop op de westerse markt. Voor fans van de anime is Wings Of Freedom een feest van herkenning, want het verhaal van de game draait rond belangrijke momenten uit het eerste seizoen van de anime. Het bestaat echter niet alleen uit al bekende momenten, want er zitten ook een hoop nieuwe situaties en scenarios rondom de hoofdpersonages in de game verwerkt.
In Attack On Titan ga je als karakters uit de anime aan de slag om de invasie van de Titans stop te zetten! Hiervoor heb je natuurlijk het bekende 3D Maneuvring Gear tot je beschikking, waarmee je snel en gemakkelijk op hoge plaatsen kan komen. De game is beschikbaar voor Xbox One, PS4, PS3, PS Vita en PC.
attack on titan ps4 prijsvraag

Attack On Titan PS4 prijsvraag

Wij mogen 3x de game Attack On Titan Wings Of Freedom weggeven voor PS4! Wil jij met deze game aan de slag? Doe dan mee aan onze Attack On Titan PS4 prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete personage uit Attack On Titan en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!