Gaat Assassin's Creed Syndicate een nieuwe standaard neerzetten? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 16 mei 2015 om 15:00
xgn google image
Examenmakend Nederland zal zich nog één keer moeten uitsloven voor de XGN Doe Mee, want de stelling van deze week vergt wat inspanning. Verder wordt er teruggeblikt op Batman vorige week. Kortom, welkom bij een nieuwe XGN Doe Mee!
Vorige keer vroegen wij aan de XGN'ers wat jullie nou van die season pass van Batman: Arkham Knight vonden. Want er kwam in die week wat meer informatie over de season pass en het feit dat dit rakkertje zo'n 40 euro gaat kosten; terwijl de inhoud op dat moment nog niet eens bekend was. Volgens ons soms thijsknvb het erg mooi op:
Duidelijk. Natuurlijk gaat het om de inhoud van de season pass en of je het eens bent met de content, maar 40 euro is nog steeds een groot bedrag. Toch zullen dé echte fans van de Batman: Arkham games de season pass wel aanschaffen en er weer veel plezier aan beleven.
Genoeg over Bruce Wayne, tijd voor de nieuwe stelling! Afgelopen dinsdag kondigde Ubisoft de nieuwste telg in de Assassin's Creed reeks aan met Assassin's Creed Syndicate. In het bijbehorende filmpje waarin de game bekend werd gemaakt aan de wereld, boden de werknemers van Ubisoft ook indirect hun excuses aan voor de fouten in Assassin's Creed Unity. Of ze hun lesje hebben geleerd gaan we zien met Syndicate.
Want na deel drie uit de serie kwam er wel steeds wat meer klaagzang over de reeks en het feit dat de AC games daarna om het jaar kwamen. Onze vraagstelling aan jullie is dan ook:

Gaat Assassin's Creed Syndicate een nieuwe standaard neerzetten?

Want, toegegeven, de XGN Doe Mee is nogal huiverig om een nieuwe Assassin's Creed zo snel na het debacle van Assassin's Creed Unity. Bovendien vielen de laatste paar games ontzettend tegen in tegenstelling tot de eerste drie titels uit de reeks. Maar het gaat om jullie mening! Dus wat denken jullie? Gaat Ubisoft zich weer ontzettend op de kaart zetten met een nieuwe Assassin's Creed of wordt het weer een halfslachtige poging? Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie reacties! Tot volgende week en een fijne gameweekend gewenst!

Populair Nieuws