Assassin's Creed Origins season pass - 5 redenen om hem te kopen!

Article
donderdag, 28 december 2017 om 17:30
xgn google image
Bijna elke triple-A game heeft het: een season pass. Zo ook het in oktober uitgekomen Assassin's Creed Origins. Deze season pass staat bol van de nieuwe content, met zowel DLC als, in-game content als content die gratis is voor iedereen. In deze special lees je 5 redenen waarom je de Assassin's Creed Origins season pass móet aanschaffen. Veel leesplezier!

5. Trials of the Gods

De Trials of the Gods zijn gevechten die hebt tegen, je raadt het al, de goden. Zo is er onder andere al strijd geleverd met de Anubis, god van de dood en gewapend met een jakhalsenkop, en met de leeuwengodin en dochter van de zonnegod Ra Sekhmet, die een een schrikbarende leeuwenkop heeft.
De gevechten zelf hebben een hoge moeilijkheidsgraad, en het is dan ook geen schande om de klus te klaren in drie à vier keer. Wij raden jullie dan ook aan om de gameplay eerst voor het grootste deel onder de knie te krijgen alvorens je één van de goden te lijf gaat, want er is anders geen beginnen aan. Lees voor een aantal handige combattips de special van onze geliefde collega Ralph.
123714

4. Discovery Tour

Deze modus, die begin 2018 beschikbaar wordt gesteld, haalt alle combat-elementen uit de game en laat je op een ontdekkingstocht gaan door het oude Egypte. De hele wereld zal dan vreedzaam en rustig zijn waardoor de mensen die kennis willen opdoen vrij spel kunnen krijgen.
De modus zorgt er namelijk voor dat er bij elke noemenswaardigheid in de wereld een soort Wikipedia pagina zit, waardoor je dus heel veel feitjes over het oude Egypte te weten kunt komen. Voor de fervente 'De slimste mens' en '2 voor 12' spelers is dit natuurlijk een waar paradijs: zij zullen nooit meer een vraag fout beantwoorden over Egypte.
123715

3. Horde Mode

De wereld van Assassin's Creed Origins bestaat voor een groot deel uit vechten. Of dat nou is met dieren in het water, op chariots in de arena, met de de Phylaken die achter je aan zitten in de wereld of in de arena: je kunt er niet omheen. Het is dan ook niet zo gek dat Ubisoft een hele modus hieraan besteed heeft, en dat is de Horde Mode.
In deze modus, die te vergelijken is met de zombies uit Call of Duty, worden er in waves hordes vijanden op je afgestuurd, en aan jou de schone taak hen van het leven te beroven. Je hebt hierbij de keuze uit een heel scala aan wapens en mogelijkheden. Gebruik je één van Bayek's bogen wanneer dit kan en maak goed gebruik van je omgeving, en je zult vijand na vijand afslachten. Genieten!
123756

2. The Hidden Ones

In dit eerste DLC-pakket, dat al uitkomt in januari, zal Bayek het opnemen tegen de Romeinen in een regio die wordt bestuurd en bezet door deze Romeinen. Deze regio, de het Sinaï schiereiland, vormt een brug tussen Afrika en Azië en werd in die tijd bestuurd door de Romeinen, maar een rebellerende factie hoopt hen te onttronen en de regio weer terug te claimen.
De gebeurtenissen uit The Hidden Ones vinden plaats jaren na de gebeurtenissen uit Assassin's Creed Origins en beschrijven de verdere ontwikkeling van de Brotherhood na het ontstaan en formeren ervan in Origins. Wij zijn dan ook heel erg benieuwd welk vervolg Ubisoft verhaal-technisch aan de main story geeft, en kunnen niet wachten.
123757

1. The Curse Of The Pharaos

In de tweede grote uitbreiding van Assassin's Creed Origins, die in maart 2018 verschijnt, ga je met Bayek op reis naar de wereldberoemde Oud-Egyptische stad Thebe, die natuurlijk in de Vallei der Koningen ligt, de plek waar veel overleden farao's begraven liggen en die inmiddels bijna helemaal leeggeroofd is door plunderaars.
Bayek zal hier een mysterieuze ontdekking doen die, tenzij hij er iets aan doet, schrikwekkende gevolgen gaat hebben. Deze DLC verdiept zich meer in de Egyptische mythologie, want je moet het onder andere opnemen tegen mythische monsters en lang vergane farao's.