Assassin's Creed Odyssey release brengt 4 manieren om te spelen

  De Assassin’s Creed Odyssey release nadert al snel. In minder dan tien dagen kan iedereen van het spel genieten en dat kan op een aantal manieren. Er zijn namelijk verschillende manieren om de game te spelen waardoor je als speler bijna niet weet waar je moet beginnen.

  Gelukkig kunnen wij je helpen met besluiten hoe je de game het beste kunt spelen. Wanneer de Assassin’s Creed Odyssey release eenmaal plaatsvindt, hoef jij vervolgens alleen even de instellingen goed te zetten voordat je op avontuur gaat in het oude Griekenland. Je zou het namelijk niet verwachten, maar de game heeft flink wat opties om je spelervaring nog beter te maken.

  4. Maximale kwaliteit

  De Assassin’s Creed Odyssey release gaat gepaard met 4K HDR graphics waardoor je bijna een zonnebril op moet zetten omdat de game zo geweldig loopt te stralen op je scherm. Het 4K beeld zorgt voor nog meer details en wordt op spectaculaire wijze aangevuld door de ‘High Dynamic Range’ die ervoor zorgt dat het contrast tussen licht en donker nog mooier in beeld gebracht wordt.

  Je hoeft niet eens een Xbox One X te hebben voor dat verbeterde contrast. Als je namelijk een Xbox One S hebt, kun je ook al profiteren van de luxe van HDR. Natuurlijk is het allermooiste wel een Xbox One X of PlayStation 4 Pro variant om de graphics ook naar het hoogste niveau te schroeven, maar het is dus niet een vereiste.

  3. Verkenningsmodus

  De Assassin’s Creed Odyssey release brengt ook een nieuwe mogelijkheid met zich mee die de game van begin tot einde op de schop gooit. Het is geen drastische verandering, maar wel één die je de mogelijkheid geeft om je innerlijke Sherlock Holmes naar buiten te laten komen met een RPG-element. Door de verkenningsmodus in te schakelen zal je namelijk niet zomaar in het verhaal van punt A naar punt B worden gestuurd.

  In plaats daarvan worden cryptische aanwijzingen gegeven over waar je precies naar toe moet gaan. Hierdoor moet je nog een beetje puzzelen door de map erbij te pakken om jezelf in de goede richting te leiden. Je kunt natuurlijk ook van je gevleugelde vriend Ikaros gebruik maken, want hij kan van bovenaf vaak al snel de goede locatie voor je vinden. Mocht je dit nou echt niets lijken, kun je natuurlijk op de standaard manier spelen, maar wees zeker niet bang om deze leuke, nieuwe manier van spelen eens te proberen.

  2. Het minst bewandelde pad

  Er zijn natuurlijk echte fanatiekelingen die de Assassin’s Creed Odyssey release zien als het moment waarop alles en iedereen vergeten wordt totdat het einddoel bereikt is: alles in de game uitspelen. Het is de grootste vorm van waardering om elke uithoek van het spel volledig uit te spelen en daarmee ook gelijk één van de minst bewandelde paden. Het zal je namelijk niet alleen veel tijd kosten, maar ook heel veel moeite.

  Assassin’s Creed Odyssey zit namelijk propvol met missies, uitdagingen, schatten en nog veel meer. Daarbij is de wereld gigantisch en zijn er verschillende onderdelen die je kunt opbouwen en maximaal moet volbrengen als je voor deze manier van spelen kiest. Het is een moeilijke weg om te spelen, maar met een fantastische wereld om jezelf in te verliezen is het zeker geen verspilde moeite.

  1. Veilig voor de kinderen

  Als laatste is er natuurlijk ook de nog de standaard manier om te spelen, waarbij je geen gebruik maakt van alle luxe onderdelen. Deze manier is voor de speler die niet alle tijd van de wereld heeft om de game helemaal tot het laatste gaatje te ontdekken. Als je de game wil spelen puur om het verhaal dan is deze modus voor jou weggelegd en moet je geen gebruik maken van de verkenningsmodus en alle andere opties.

  Het is erg begrijpelijk als je op deze manier wil spelen, maar als je alles een keer uitprobeert ontdek je misschien wel iets wat je erg leuk vindt. Zo kun je in het hoofdmenu bijvoorbeeld ook het bloed uitzetten, waardoor de game al een stukje minder gewelddadig lijkt en de game dus al iets veiliger wordt om in het bijzijn van kinderen te spelen. Er zijn in ieder geval genoeg manieren om de game te spelen wanneer de Assassin’s Creed Odyssey release plaatsvindt op 5 oktober. De game komt dan uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Assassin's Creed Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.