Top vijf Assassin's Creed-locaties die nog ontbreken!

Article
donderdag, 14 september 2017 om 10:28
xgn google image
Rome, Parijs, Londen en binnenkort het oude Egypte… De Assassin’s Creed-serie laat ons in prachtige omgevingen rennen, klimmen en moorden. Er zijn echter genoeg plaatsen en tijdperken die nog niet aan bod zijn gekomen. Daarom hier een lijstje met vijf Assassin's Creed-locaties die in toekomstige games moeten voorkomen!

5. Chicago in de jaren 20

Ah, de Roaring Twenties. In veel steden een periode vol jazzmuziek en optimisme, maar ook de jaren van de drooglegging. Vooral in Chicago leidde dit alcoholverbod tot de opkomst van dranksmokkelaars en gangsters, waar Al Capone het bekendste voorbeeld van is. Van je verschuilen in klassieke auto´s tot rondsluipen in jazzclubs: een Assassin´s Creed-game in dit tijdperk laat je Tempeliers in stijl vermoorden.
top vijf assassins creed locaties die nog ontbreken 71661

4. Het Wilde Westen

Goed, niet de meest voor de hand liggende keuze, maar de tijd van cowboys en goudkoorts was zeker boeiend. Corruptie en hebzucht vierden hoogtij, ruzies werden uitgevochten met revolvers en postkoetsreizigers werden vaak het slachtoffer van overvallers.
Het belangrijkste voordeel van deze setting is dat Ubisoft kan voortborduren op Assassin´s Creed: Syndicate, waarin elementen als koetsen en stoomtreinen worden gebruikt (zoals in de gameplay-trailer wordt gezegd). Stel dat je doelwit zich bijvoorbeeld in een rijdende trein bevindt. Dan kun je hier eerst op een paard naast gaan rijden, vervolgens de wagons infiltreren en met stealth de bewakers uitschakelen, om ten slotte je doelwit te doden. Klinkt spannend, toch?
top vijf assassins creed locaties die nog ontbreken 71662

3. Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog

Bij een gebeurtenis zo groot als een wereldoorlog is het niet verwonderlijk dat de Assassins en Tempeliers daarbij betrokken zijn. Hoewel de Tweede Wereldoorlog nog niet in een Assassin´s Creed-game is getoond, heeft de serie wel kleine hints gegeven over wat er echt gebeurd is.
Zo werden leiders als Stalin en Churchill door de Tempeliers gemanipuleerd en stierf Hitler door toedoen van de Assassins. In Berlijn rondrennen, tegen tirannie strijden en opkomen voor de onschuldigen past hoe dan ook in de Assassintraditie!
top vijf assassins creed locaties die nog ontbreken 71663

2. De Kamakuraperiode in Japan

Hoewel Japan al vaker is genoemd als mogelijke locatie, is het land van de rijzende zon nooit gebruikt als decor in een Assassin´s Creed-game (nog niet, althans). Mocht dit er toch van komen, dan is de Kamakuraperiode een interessant tijdperk: niet alleen is dit de periode waarin de samoerai opkomen, maar ook de tijd waarin de beroemde zwaardsmid Masamune leefde. Misschien heeft hij ook hidden blades gemaakt?
top vijf assassins creed locaties die nog ontbreken 71664

1. Nederland tijdens de Tachtigjarige Oorlog

Onze opstand tegen de Spanjaarden was ongetwijfeld een van de grootste conflicten in de Europese geschiedenis. Dat biedt mogelijkheden: denk bijvoorbeeld aan de moord op Willem van Oranje als Tempelierscomplot. Ook zou het Amsterdam van de Gouden Eeuw (die al halverwege de oorlog aanbrak) een ideale stad zijn voor een Assassin.
Niets is immers bevredigender dan een doelwit vanaf een grachtenhuisgevel bespringen. Tel daarbij figuren als Rembrandt en uitvinder Christiaan Huygens (die net als Leonardo da Vinci nieuwe wapens zou kunnen uitvinden) op en je hebt een perfecte setting. Misschien zelfs voor meerdere generaties Assassins, gezien de lengte van dit tijdperk.

Populair Nieuws