Apple AirPods tips - Handige hulpmiddelen om alles uit je oordopjes te halen

  De Apple AirPods zijn misschien wel de beste draadloze oordopjes op de markt op dit moment. Nu dat Apple een tweede versie heeft uitgebracht wordt het aanbod steeds groter. Lees hier de Apple AirPods tips die jij moet weten om alles uit je product te halen.

  5. Gebruik een neckstrap

  Een veel voorkomende klacht bij de Apple AirPods is dat mensen deze snel zouden kwijtraken. Je moet steeds de AirPods in de oplaadcase stoppen als je deze niet wilt dragen, maar zo kun je ze snel laten vallen. Een van onze Apple AirPods tips is dan ook het aanschaffen van een neckstrap.

  Nu is het hele ‘True-Wireless’ ding iets waar Apple heel trots op is, maar als je even snel een oortje uit moet doen is het toch handiger als je deze om je nek kan laten hangen. Er zijn verschillende neckstraps die je kunt kopen, maar elk hiervan zal ervoor zorgen dat de AirPods goed om je nek blijven hangen.

  4. Verminder stof in de oplaadcase

  De oplaadcase voor de AirPods ziet er geweldig uit. Met een strak witte buitenkant kun je jouw oordopjes met trots hierin vervoeren. Als je de AirPods iets langer al gebruikt zul je wel merken dat aan de binnenkant van de case er redelijk veel stof kan gaan ophopen. Vooral op de plaats waar de AirPods passen en in de kleine hoeken en gaatjes van de case.

  Op onze lijst met Apple AirPods tips willen we hier dan ook vanaf komen. Naast dat we een hoesje voor de Apple AirPods adviseren is het handig om de binnenkant ook te beschermen. Er bestaan daarvoor speciale accessoires die je aan de binnenkant van de oplaadcase kunt plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de kleine inhammen van de case worden beschermd tegen stof.

  3. Voeg eartips toe

  Op nummer drie van onze Apple AirPods tips staat het toevoegen van eartips. Bij de meeste mensen zitten de AirPods perfect in de oren. Natuurlijk is ieder mens anders en heeft de een grotere en de ander kleinere oren. Als de AirPods niet perfect in jouw gehoorgang passen is het mogelijk om hier wat aan te doen. Je kunt verschillende opzetstukjes aanschaffen die ervoor zorgen dat de AirPods beter in je oren blijven zitten.

  Hier zitten zelfs opzetstukjes bij voor tijdens het sporten, die je gehele oor bijna bedekken. Zo zullen ze nooit uitvallen, zelfs niet als je Sonic probeert bij te houden in een wedstrijdje hardlopen. Je kunt kiezen uit veel verschillende opzetstukjes, maar die voor tijdens het sporten blijven wel het beste zitten.

  2. AirFly voor tijdens een vlucht

  Tijdens een lange vlucht of treinreis heb je wel eens zin om een film te kijken of een game te spelen. De beeldschermen die in het vliegtuig zitten hebben alleen nooit Bluetooth tot hun beschikking, waardoor je altijd een bedrade hoofdtelefoon mee moet nemen. Als je dan net AirPods hebt aangeschaft is dat wel een flinke teleurstelling. Een apparaatje dat hier korte metten mee maakt is AirFly.

  Dit kleine apparaatje steek je in de 3.5mm aansluiting voor reguliere hoofdtelefoons, maar deze zendt een Bluetooth-signaal naar de AirPods uit. Als je vervolgens jouw AirPods verbindt met AirFly kun je gerust een film kijken. Leuk om te weten is dat dit apparaat ook met de Nintendo Switch werkt. AirFly is voor ongeveer 49,00 euro aan te schaffen bij onder andere Amac.

  1. Draadloze oplaadcase

  Apple heeft laatst de nieuwste versie van de AirPods aangekondigd. Deze kun je gebruiken met Siri en hebben onder andere verbeteringen in de batterij. Hiernaast heeft Apple ook een draadloze oplaadcase bekendgemaakt voor de AirPods. Deze kun je met de nieuwe en oude generatie oordopjes gebruiken. Je hoeft dus niet per se ook nieuwe AirPods te kopen, mocht je deze al hebben. De draadloze oplaadcase kost los 89,00 euro.

  Draadloos opladen is volgens Apple de toekomst. De iPhone 8 en hoger hebben daarom allemaal een glazen achterkant, waardoor je deze apparaten allemaal draadloos kunt opladen. Zelfs bij de Apple Watch is dit mogelijk. Je legt simpelweg jouw apparaat op een draadloze oplader en je hoeft verder niks te doen.

  Dit zijn onze Apple AirPods tips

  De Apple AirPods zijn op zich al geweldig, maar met onze tips wordt dit apparaat nog beter en kun je dit op meer manieren gebruiken. Vooral de nieuwe draadloze oplaadcase is een echte must-have voor elke Apple AirPods-eigenaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.