De beste Borderlands DLC's op een rij - Toevoegingen die je gespeeld moet hebben

  Nu dat Borderlands 3 eraan zit te komen, kunnen we nog tijd zat spenderen aan de afgelopen Borderlands-titels. Nu Borderlands 1 ook op huidige consoles te spelen is heb je waarschijnlijk niet eens genoeg tijd voor de release van Borderlands 3 op 13 september. Lees hier de beste Borderlands DLC-pakketten op een rij. Deze moet je hebben gespeeld!

  10. Nieuwe personages

  De verschillende personages in Borderlands zijn allemaal op hun eigen manier geweldig. De een is perfect voor lange afstanden en de ander vernietigt iedereen juist van dichtbij. Naast dat de Borderlands-titels elke keer vier Vault Hunters heeft om uit te kiezen, komen er vaak ook extra personages uit. Op de tiende plek van de beste Borderlands DLC-uitbreidingen staat dan ook deze personages.

  In Borderlands 2 begon Gearbox met het toevoegen van meer speelbare karakters. Zo waren de gestoorde psychopaat Krieg en de meest gevaarlijke tiener ooit Gaige te spelen in Borderlands 2. Beide brachten iets nieuws naar de Borderlands-wereld. In The Pre-Sequel konden we als niemand minder dan Handsome Jack spelen, jammer genoeg niet letterlijk want dit was een dubbelganger, maar toch. Als laatste was daar Aurelia, een personage dat de focus legt op samenspel en afstandsaanvallen.

  9. The Holodome Onslaught

  Op de negende plaats van beste Borderlands DLC’s staat The Holodome Onslaught. Deze uitbreiding voor Borderlands: The Pre-Sequel voegt een aantal dingen toe aan de game. In de Slaughterdome arena sta je tegenover een aantal rondes van vijanden met een gevaarlijke eindbaas op het einde. Ook kun je met deze DLC je karakter met 10 levels verhogen.

  Naast een gevechtsarena en nieuwe levels krijg je in The Holodome Onslaught ook toegang tot zes nieuwe wapens en een aantal nieuwe class mods. The Holodome Onslaught brengt eigenlijk geen nieuw verhaal naar The Pre-Sequel, wat de reden is dat deze zo laag in onze lijst staat.

  8. Mad Moxxi’s Underdome Riot

  De achtste plaats van onze beste Borderlands DLC’s wordt ingenomen door Mad Moxxi’s Underdome Riot. Mad Moxxi staat bekend als een echte mannenverslindster. Na drie gozers te hebben gehad is zij op zoek naar een nieuw slachtoffer. Na geen succes te hebben gehad in deze zoektocht wordt zij baas van The Underdome. Hier vechten Vault Hunters tegen rondes aan steeds moeilijker wordende vijanden.

  Naast nieuwe Riot arenas krijgt jouw karakter ook een extra skill point om uit te geven. Ook worden er een aantal nieuwe trofeeën aan het roster toegevoegd. Mad Moxxi’s Underdome Riot is een DLC voor de eerste Borderlands en zit ook in de Borderlands remaster voor huidige consoles.

  7. The Zombie Island of Dr. Ned

  Op de zevende plaats van onze beste Borderlands DLC’s staat The Zombie Island of Dr. Ned. Deze toevoeging aan Borderlands was de eerste DLC die toendertijd werd aangekondigd. In deze DLC vergezel je Dr. Ned wanneer hij in Jakobs Cove een beetje te enthousiast zijn experimenten uitvoert. Hij heeft namelijk zombies en monsters gecreëerd die de overgebleven mensen terroriseren.

  Deze DLC brengt een compleet nieuwe omgeving met nieuwe vijanden. Er zijn 25 missies beschikbaar in de DLC om te spelen, maar je kunt hier pas aan beginnen als je minimaal level 10 bent. The Zombie Island of Dr. Ned is leuk voor een paar uur, maar gaat wel snel vervelen aangezien de missies op elkaar lijken en de vijanden gewoonweg re-skins zijn van bekende tegenstanders, wat de reden is dat deze DLC op de zevende plaats staat.

  6. Sir Hammerlock’s Big Game Hunt

  De zesde plaats van onze beste Borderlands DLC’s wordt ingenomen door Sir Hammerlock’s Big Game Hunt. Deze DLC voor Borderlands 2 geeft Sir Hammerlock de hoofdrol. In de moerassige omgeving van Aegrus ga jij op jacht naar de meest exotische en gevaarlijkste wezens. Sir Hammerlock zal je tijdens deze missie begeleiden met grappig commentaar en hier en daar een handige tip.

  Ook nieuw in de DLC is een nieuw voertuig, wat zich over water beweegt. De verschillende eindbazen in de DLC als Omnd-Omnd-Ohk en Voracidious the Invincible zullen je vaardigheden als Vault Hunter zwaar op de proef stellen. Ook is ClapTrap terug te zien in het moeras, waar ook genoeg grappen over wordt gemaakt. Een zeer goede DLC die je wel moet spelen als je Borderlands 2 in huis hebt. Voor degene die The Handsome Collection heeft aangeschaft kunnen gelijk beginnen. Alle DLC’s zijn namelijk beschikbaar.

  5. Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty

  Op de vijfde plek van onze beste Borderlands DLC’s staat Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty. In een nieuwe omgeving, genaamd Oasis ga je op zoek naar de grootste schatten die je maar kunt vinden. Alleen steekt de gevreesde piraat Captain Scarlett hier een stokje voor. Tijdens de DLC zal zij steeds roet in het eten gooien.

  In de DLC wordt er een nieuwe zeldzaamheid voor wapens geïntroduceerd, namelijk Seraph. Op jouw zoektocht naar grootse schatten kom je ook een zeer schattig beestje tegen, namelijk een gigantisch groot Leviathan monster. Oh, zo schattig klinkt dat eigenlijk niet als we erover nadenken.

  4. Claptrap’s New Robot Revolution

  ‘Viva la Robolution’, dat is de slogan van deze DLC. Claptrap’s New Robot Revolution staat op de vierde plaats van beste Borderlands DLC’s. Vraag je je nooit af waarom er niet meerdere ClapTrap-robots zijn op Pandora? Deze DLC geeft daar ruimschoots antwoord op. In de DLC vecht je tegen een robot-opstand die geleid wordt door de ClapTrap-robots.

  Je zult meer van deze irritante robotjes tegenkomen dan je lief is, maar aan het einde van de DLC word je hier voor beloond. Nadat je een ClapTrap-achtig voertuig hebt verslagen is het aan jou om de allereerste ClapTrap-robot te verslaan. Aan het einde herprogrammeer je deze robot, wat de allerlaatste van zijn soort is. Deze robot kennen we allemaal als de sadist die ons opwacht als wij voor het eerst op Pandora aankomen.

  3. Mr. Torgue’s Campaign of Carnage

  We geven het brons van onze beste Borderlands DLC’s aan Torgue’s Campaign of Carnage. Deze DLC zal je meer dan 8 uur aan nieuwe content geven. Naast enorm veel missies krijg je ook toegang tot de Badass Crater of Badassitude, waar je in een arena hordes aan vijanden moet bevechten. En met hordes bedoelen we ook gigantische hordes aan sterke vijanden.

  De DLC is naast extreem leuk ook extreem hilarisch. Je zult keer op keer plat gaan van het lachen om bijvoorbeeld de uitspraken van Mr. Torgue. Ook zijn er een aantal nieuwe wapens en vijanden beschikbaar in de DLC.

  2. Claptastic Voyage

  Het zilver van onze beste Borderlands DLC’s geven we weg aan de Claptastic Voyage uit The Pre-Sequel. Nadat de hoofdcampagne van de game is afgelopen komt Handsome Jack erachter dat er een geheime code in het hoofd van ClapTrap zit. Jack stuurt zijn Vault Hunters in het brein van ClapTrap om de code terug te halen.

  Naast een geweldige campagne brengt de DLC ook een nieuwe zeldzaamheid naar de game. Glitch-wapens hebben steeds een ander uiterlijk en hebben 1 van 4 verschillende effecten. Net als ClapTrap zijn skill in The Pre-Sequel gedragen deze wapens zich zeer willekeurig, wat zorgt voor hilarische taferelen. Claptastic Voyage moet je hebben gespeeld als je klaar bent met The Pre-Sequel.

  1. Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep

  Onze gouden trofee van beste Borderlands DLC’s geven we met trots weg aan Tiny Tina;s Assault on Dragon Keep. Tiny Tina en de eerste groep Vault Hunters spelen een spelletje Bunkers and Badasses, wat lijkt op Dungeons & Dragons. In een queeste om een koningin te redden uit de handen van een kwaadaardige tovenaar gaan de Vault Hunters op pad in een wereld vol fantasie.

  Deze DLC is een oprecht meesterwerk en zorgt ervoor dat Tiny Tina één van de meest geliefde personages in Borderlands is. Tina vertelt tijdens de DLC een verhaal, waardoor plotselinge veranderingen in de wereld ontstaan. Zo verandert de spelwereld opeens en worden vijanden uit het niets toegevoegd of verandert. De combinatie van een geweldige wereld met nieuwe vijanden en een krachtig, goed verteld verhaal zorgt ervoor dat dit de beste Borderlands DLC is.

  Dit zijn de beste Borderlands DLC's op een rij

  Voordat je 13 september met Borderlands 3 begint moet je toch echt wel de eerste delen hebben gespeeld. De DLC in deze lijst geven dan ook nog een extra laag aan je ervaring met hilarische en goed doordachte missies met nieuwe vijanden en wapens.

  Borderlands 2

  Verkijgbaar vanaf 21 september 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.