Amsterdam Comic Con 2016 Reportage - Cosplay, comics en filmsterren!

  De Amsterdam Comic Con 2016 is dit weekend in volle gang in de Amsterdam RAI. XGN.nl ging langs en sprak met bezoekers, standhouders en beroemdheden over hun ervaringen op het event.

  De eerste editie van de Amsterdam Comic Con trekt duizenden bezoekers uit het hele land naar de Amsterdam RAI om te genieten van comics, cosplay, merchandise en een praatje en foto met hun favoriete beroemdheden en artiesten.

  Op het evenement is genoeg te doen voor fans van popcultuur. Zo is cosplay erg in trek. Er was zelfs een speciale cosplaywedstrijd waar tal van fans aan meededen. Velen op de beurs deden hun best met fantastische cosplay waar weken aan gewerkt is. Wij vroegen ze op de Amsterdam Comic Con 2016 naar hun ervaringen op de show.

  Daarnaast kunnen liefhebbers natuurlijk tal van comics en andere merchandise kopen. Een ideaal moment om je verzameling aan te vullen met tal van unieke items.

  Celebrities op Amsterdam Comic Con 2016

  Maar ook de comic artiesten als Romano Molenaar komen langs in onze videoreportage. En natuurlijk de celebrities die aanwezig zijn. Van onze eigen Nederlandse Carlo Boszhard - een groot fan van Suske & Wiske - tot Dr. Who en Radagast-acteur Sylvester McCoy.

  Aanwezig was verder Star Wars-keizer Ian McDiarmid. Hij sprak met ons over onder andere het komende Rogue One. Harry Potter acteur Davon Murray was erbij om zijn fans te ontmoeten, en kijkt erg uit naar de nieuwe films en het toneelstuk van Harry Potter.

  Dit alles en meer zie je in onze Amsterdam Comic Con 2016 videoreportage bovenaan deze pagina. Lees voor meer ook ons Amsterdam Comic Con 2016 sfeerverslag.

  Wil jij naar Amsterdam Comic Con 2016? Dan moet je er snel bij zijn. De beurs is namelijk enkel vandaag op zondag 28 augustus nog open in de Amsterdam RAI. Tickets zijn online te koop vanaf 15 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.