American Horror Story seizoen 8 komt - De meest bizarre personages

  Eindelijk is het zo ver, we weten iets over American Horror Story seizoen 8. Ook de terugkomst van enkele personages is bevestigd. Maar van alle seizoenen die langs zijn gekomen, is de vraag: welke personages zijn het beste? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

  FX Networks

  Let op: dit artikel kan spoilers bevatten

  10. Pepper - Freak Show

  Een opvallend personage in American Horror Story is Pepper. Pepper is zowel in het seizoen Asylum als in Freak Show te zien. In Frea Show komen we iets meer over het personage te weten en speelt ze net een iets grotere rol in American Horror Story.

  Pepper heeft iets wat Microcefalie genoemd wordt, ook wel bekend als ‘Pinhead'. Hierbij is het brein van degene met Microcefalie niet goed ontwikkeld, wat er voor zorgt dat het hoofd een stuk kleiner wordt. Vaak gaat dit gepaard met niet groeien, beroertes, abnormale gezichtseigenschappen en slechte spraak.

  Pepper is door haar ouders verlaten toen ze nog maar een baby was. Zo belandde ze in een weeshuis en heeft ze daar tot haar achttiende gewoond, totdat Elsa Mars haar uit het weeshuis haalde en meenam. Pepper was het eerste lid van de Freak Show van Elsa Mars en was daarom altijd een beetje de lieveling van Elsa Mars.

  FX Networks

  9. Spalding - Coven

  De stille Spalding (Denis O'Hare) speelt een grote rol in het derde seizoen van American Horror Story, Coven. De trouwe butler werkt al enorm lang voor de groep heksen. Hoe lang hij al precies bij de heksen verblijft is niet bekend. Wel is het bekend dat hij al bij de heksen verbleef op het moment dat Fiona (de opperheks) nog jong was.

  Spalding praat totaal niet in de serie, dit is omdat hij letterlijk zijn tong verloren heeft. Een lange tijd geleden is er een moord gepleegd op een van de heksen, en Spalding wist de waarheid hiervan. De heksen spraken een spreuk uit zodat hij niet meer zou kunnen liegen en ze erachter kwamen wie de moord had gepleegd. Maar voordat ze erachter konden komen, sneed Spalding zijn eigen tong af omdat hij niemand wilde verraden.

  FX networks

  8. Madison Montgomery - Coven

  Jonge Hollywood-ster Madison Montgomery (Emma Roberts) speelt een grote rol in het derde seizoen van American Horror Story. Madison was vooral arrogant, egoïstisch, narcistisch en enorm verwend. Vroeger was dat niet helemaal zo, aangezien zij en haar moeder enorm arm waren. Zodra Madison bekend werd, werd zij de bron van inkomsten.

  Eigenlijk is Madison niet echt bevriend met de jonge heksen die samenwonen in het seizoen ‘Coven’. Ze ziet iedereen als concurrentie en is enorm manipulatief. Dit is niet voor niets, er moet namelijk een nieuwe ‘opperheks’ komen binnen de gemeenschap van de heksen, en Madison zou er alles voor doen om die te worden. Letterlijk, alles.

  FX Networks

  7. Meep - Freak Show

  Meep is een personage dat niet veel te zien is in American Horror Story, ze komt maar twee afleveringen in het seizoen van Freak Show in beeld. Veel zegt het personage niet: enkel het woord ‘Meep!’ komt uit de mond van het gekke persoontje.

  Elke freak die in het seizoen Freak Show voorkomt heeft wel een speciaal talent. Behalve constant het woordje ‘Meep’ zeggen, heeft Meep dit ook. Alleen is het geen talent om bepaald trots op te zijn. Want, als speciaal talent bijt Meep de hoofden van kleine dieren af zoals bij kuikens.

  FX Networks

  6. Kit Walker - Asylum

  Kit Walker (Evan Peters) is te zien in het tweede seizoen van American Horror Story, genaamd Asylum. Dit seizoen speelt zich af in het gekkenhuis Briarcliff, waar de patiënten op slechte wijze worden behandeld. Zo wordt er bijvoorbeeld schoktherapie op de patiënten uitgeoefend en worden er zweepslagen uitgedeeld, maar soms gaat het veel verder dan enkel schoktherapie of zweepslagen..

  Zo wordt Kit Walker naar Briarcliff gestuurd nadat hij verdacht wordt van de moord op zijn vrouw Alma, die op mysterieuze wijze is verdwenen nadat er een fel licht in de tuin van het verloofd stel verschijnt. Voor Kit is het duidelijk: hij heeft dit niet gedaan. Maar er zijn overduidelijk mensen die hier anders over denken.

  In Briarcliff wordt het Kit niet makkelijk gemaakt, hij zit tussen de knetter gekke mensen en kan zich maar niet aanpassen aan ze. Uiteindelijk ontmoet hij de journalist Lana Winters, die graag wil bewijzen dat Kit onschuldig, maar ook zij wordt opgenomen in Briarcliff. Samen doen de twee alles om weg te komen uit het gekkenhuis maar raken ze verstrikt in de grote geheimen die zich binnen het gekkenhuis afspelen.

  FX Networks

  5. Elizabeth Johnson - Hotel

  Elizabeth Johnson (Lady Gaga), ook wel bekend als The Countess of de Gravin, speelt een grote rol in het vijfde seizoen van American Horror Story, Hotel. Genadeloos slachtte ze talloze mensen af en dronk hun bloed op om er zo zo jong mogelijk uit te blijven te zien.

  Elizabeth Johnson heeft een passie voor kunst, literatuur, muziek en bijzondere mode. Dat ze van mode houdt, is zeker te zien aan de bloedmooie onsterfelijke vrouw. Elizabeth komt over als een ijskoude, nuchtere vrouw. Maar is emotioneel erg gecompliceerd en heeft een zwak voor haar eerste liefde, Rudolph Valentino, waar ze alles voor zou doen.

  4. Piggy Man - Roanoke

  Dit personage uit het één na laatste seizoen Roanoke van American Horror Story is nogal een bijzonder geval. De Piggy Man verschijnt het hele seizoen door in American Horror Story. Ook dit personage heeft een interessante achtergrond, waar je van versteld staat.

  De Piggy Man was ooit deel van de kolonie die leefde op het land waar het seizoen 'Roanoke' zich afspeelde. Piggy Man liet zijn kolonie in de steek en kreeg daardoor een enorme straf. De man moest een varken hoofd op zijn hoofd zetten en er werd een staartje van een varken aan zijn stuitje vastgenaaid. Daarna werd hij vastgebonden aan een stok en boven het geroosterd als een varken. Ziek, hè?

  FX Networks

  3. Elsa Mars - Freak Show

  Elsa Mars (Jessica Lange) uit het seizoen Freak Show kunnen we natuurlijk niet vergeten in de lijst. De Duitse zangeres heeft een opmerkelijke persoonlijkheid. Ze was eigenlijk een beetje de ‘moeder’ van alle ‘freaks’ in het seizoen. Ook verzamelde Elsa als het waren de freaks vanaf verschillende plekken zoals gekkenhuizen, weeshuizen, gevangenissen en ziekenhuizen, zodat zij ze een thuis kon geven in haar Freak Show.

  Elsa Mars is altijd in stijl en draagt dan ook altijd kledingstukken die geïnspireerd zijn door haar favoriete Hollywoodsterren, zoals Marilyn Monroe. Maar al heeft ze deze Hollywood-stijl, ze ziet er toch altijd professioneel uit. Hierdoor valt het feit dat zij een duister geheim uit het verleden constant bij zich draagt minder op. Elsa Mars is tijdens haar tijd in Duitsland namelijk flink voor de gek gehouden.

  De Duitse Elsa Mars heeft altijd de droom gehad om te acteren in Hollywood, toen zij dan ook het aanbod kreeg om in een film te spelen, nam ze deze gelijk aan. Dit had ze alleen beter niet kunnen doen, want zodra ze op de set aankwam werd ze gedrogeerd. Elsa haar lichaam bevond zich daardoor in een staat waarin zij niets meer kon doen, en dat is wanneer de twee krankzinnige mannen haar beide benen met een kettingzaag afzaagde op film voor een soort ‘martel porno’. Ondanks dit geheim, weet de vrouw zich vaak sterk te houden en zou zij alles doen voor haar freaks.

  FX Networks

  2. Tate Langdon - Murder House

  Tate Langdon (Evan Peters) is de psychisch gestoorde tiener die in het eerste seizoen van American Horror Story (Murder House) voorkomt. Tate is de zoon van Constance en Hugo en draagt een hoop donkere geheimen bij zich.

  Tate is in 1977 geboren, wat een beetje raar is aangezien hij nog steeds 17 jaar oud is in het seizoen, wat zich in de tegenwoordige tijd afspeelt. Dit komt omdat de psychisch gestoorde tiener al lange tijd dood is, maar zijn geest in het huis blijft leven.

  Toen Tate 17 jaar was is hij met een vuurwapen zijn school in gegaan en heeft hij verschillende leerlingen om het leven gebracht. Vervolgens is Tate terug naar huis gegaan, waar de S.W.A.T. zijn huis is binnengestormd en ook hem om het leven hebben gebracht. Sindsdien loopt hij rond in het ‘Murder House’.

  FX Networks

  1. Liz Taylor - Hotel

  In elk seizoen van American Horror Story komen er een aantal bijzondere personages langs, maar Liz Taylor (Denis O'Hare) is toch wel een heel bijzonder figuur waar je wel van moet houden. Liz Taylor, die eigenlijk geboren is als Nick Pryor, heeft lang met haar identiteit geworsteld en wist dan ook niet goed wat ze moest, aangezien ze ook een leven had met haar vrouw en zoon Douglas.

  Voordat zakenman Nick Pryor veranderde in Liz Taylor leefde hij samen met zijn zoon Douglas en vrouw Tracy. Hij ging regelmatig op zakenreizen en nam hierbij de kleding van zijn vrouw mee om zich daar in om te kleden en voelde helemaal zichzelf. Helaas kon hij hier niets mee doen omdat hij een gezinnetje thuis had en zij hier niet achter mochten komen.

  Op een gegeven moment gaat Liz of Nick op zakenreis samen met twee collega’s en belanden de drie bij het hotel Cortez, waar gravin Elizabeth Johnson ook woont. Zoals gewoonlijk kleedt Nick zich om als Liz in zijn hotelkamer. Hij schrikt enorm wanneer Elizabeth Johnson uit het niets in zijn kamer verschijnt, maar zij begint hem aan te moedigen om te zijn wie hij echt is, en begint hem ook te transformeren.

  Kort hierna vraagt ze Nick die als Liz gekleed is om ijs te gaan halen in de gang, maar dan komt hij zijn collega’s tegen die hem uit beginnen te lachen over hoe hij er uit ziet en homofobische opmerkingen te maken. De arme Liz weet niet goed te reageren, maar Elizabeth Johnson rekent met de twee af die hierna niet meer terug gezien zijn. Sindsdien woont Liz Taylor in het Hotel Cortez.

  Kan je niet wachten tot American Horror Story seizoen 8?

  Als je echt niet kan wachten tot American Horror Story seizoen 8, dan zijn hier nog beste horror series op Netflix. Meer geïnteresseerd in films? Dan zijn hier de beste horror films op Netflix.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.