De beste Game Awards trailers van 2018 op een rijtje

  De Game Awards 2018 zijn alweer voorbij en gamers wereldwijd werden weer eens lekker verwend. God of War en Red Dead Redemption 2 waren dit jaar de grote winnaars, maar er werden ook veel nieuwe games aangekondigd. Bekijk hier de beste trailers die voorbijkwamen op de Game Awards van 2018.

  Marvel / Nintendo

  10. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  Na het spektakel van Marvels Avengers: Infinity War komt er nu ook een Marvel game die exclusief voor de Nintendo Switch te verkrijgen is. Helden als Spider-Man, Wolverine, Iron Man, Hulk, Captain America, Black Panther en alle Guardians of the Galaxy schitterden in een trailer die de game onthulde.

  In de trailer is ook Thanos te zien, samen met zijn 'hulpjes': Corvus Glaive en Proxima Midnight. Die twee vijanden waren ook te zien in Infinity War en maken deel uit van The Black Order, vandaar ook de naam van deze game. Lees om meer te weten te komen het volledige artikel over de onthulling van Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

  De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar die zal ergens 2019 liggen. The Black Order is alleen op de Nintendo Switch te spelen.

  9. Far Cry New Dawn

  Ongeveer een jaar na Far Cry 5 komt Ubisoft al met een vervolg, namelijk Far Cry New Dawn. De game middels een trailer onthuld tijdens de Game Awards van 2018. In de trailer is te zien hoe twee vrouwen alles willen innemen wat ze tegen komen. Het thema van de game wordt als snel duidelijk: chaos. De game vindt zich dan ook plaats na de apocalyps.

  Lees het volledige artikel met meer details over de trailer van Far Cry New Dawn. De game is vanaf 15 februari beschikbaar voor zowel PlayStation 4, Xbox One en PC.

  8. Anthem

  De nieuwe Anthem trailer werd gisteren tijdens The Game Awards onthuld door ontwikkelaar BioWare. In de trailer voor de third-person shooter van EA maak je kennis met Anthem’s verhaal en slechterik. De trailer geeft wat extra context over de wereld van Anthem.

  De bad guy, the Monitor, wordt geïntroduceerd en je krijgt te weten wat zijn doel is. De enige die hem kan stoppen ben jij als zogenaamde Freelancer. De game is vanaf 22 februari 2019 beschikbaar voor alle platformen.

  7. Crash Team Racing Nitro-Fueled

  De trailer onthulde dat er een remake van Crash Team Racing aan zat te komen. De remake werd eerder al gehint, maar nu is de volledige onthulling daar.

  De Crash Team Racing remaster, Crash Team Racing Nitro-Fueled, komt op 21 juni 2019 uit op de PlayStation 4. De game wordt ontwikkeld door Beenox en heeft dezelfde stijl als Crash Bandicoot N-Sane Trilogy. Met verbeterde graphics en een scala aan bekende personages keert Crash terug naar het circuit.

  6. Ashen

  De game Ashen werd gisteren onverwacht uitgebracht tijdens de Game Awards. Het verhaal van Ashen blijft tot op heden een mysterie, maar de gameplay in de trailer ziet er uniek uit. Spelers kunnen alleen de wereld verkennen of vrienden bezoeken en dungeons spelen.

  Een game die getypeerd kan worden als sfeervolle actie-RPG. Het spelis nu al verkrijgbaar voor de Xbox One en de PC. Na enige tijd stilte rondom de game is hij er nu dus opeens.

  5. The Pathless

  Op de Game Awards werd er door ontwikkelaar Giant Squad bekend gemaakt dat het bezig is een nieuwe game te maken: The Pathless. Giant Squad staat bekend om duik-game Abzu. The Pathless is enigszins mysterieus en in de trailer is een jager te zien die een eiland verkent.

  In de game moet je als avonturier puzzels oplossen en mythische wezens verslaan. De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar de game wordt ergens in 2019 verwacht. De game komt uit op alle platformen.

  4. Stranger Things 3: The Game

  Deze game, gemaakt door BonusXP, baseert zich op de bekende serie Stranger Things op Netflix. Stranger Things 3: The Game is super retro en is in de toekomst te spelen op iOS en Android telefoons. In de trailer zien we personages uit de serie Chief Hoppers, Lucas en Steve vijanden aanvallen in verschillende zones.

  De game is specifiek gebaseerd op het derde seizoen van Stranger Things. Stranger Things 3: The Game is nog niet beschikbaar. Even afwachten dus!

  3. Mortal Kombat 11

  Ed Boon van NetherRealm Studios kwam naar de Game Awards om een prijs uit te reiken. Hij bracht gelijk Mortal Kombat 11 met zich mee. De trailer van het bekende vechtspel was van een releasedatum voorzien. Natuurlijk zat er in de trailer ook de benodigde hoeveelheid bloed, wat we van Mortal Kombat gewend zijn.

  In de trailer zagen we de personages Raiden en Scorpion. Ook werd het personage Shao Kahn geteased, die overigens alleen te verkrijgen is als je Mortal Kombat 11 vooraf besteld. De game komt 23 april 2019 uit. Lees het volledige artikel over Mortal Kombat 11 voor meer details.

  Epic Games

  2. Fortnite: The Block

  De trailer voor Fortnite: The Block werd gisteren op de Game Awards aangekondigd. De nieuwe gamemodus komt samen met het nieuwe seizoen. Seizoen 7 is namelijk deze week net begonnen. Met The Block kun je als speler je creativiteit erop los maken en een eigen wereld creëren.

  De beste creaties komen op de al bekende map voorbij. Hiermee krijgen spelers nog meer invloed op het verloop van Fortnite, door de map daadwerkelijk zelf te kunnen vullen.

  1. Devil May Cry 5

  De langverwachte nieuwe Devil May Cry werd tijdens de Game Awards verder getoond door een spannende trailer. In de trailer zijn twee bekende personages te zien, Dante en Nero, maar ook het nieuwe personage "V" werd voor het eerst vertoond.

  Het nieuwe karakter beschikt over unieke demonen om op je vijanden los te laten. De game is een single player titel boordevol actie. Maar er zit ook een vleugje multiplayer bij, waardoor je af en toe in de game van een andere spel voorbij kunt komen.

  Devil May Cry 5 verschijnt op 8 maart 2019 op de PlayStation, Xbox One en PC.

  Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  Verkijgbaar vanaf 19 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.