De Crash Team Racing remaster, Crash Team Racing Nitro-Fueled komt op 21 juni 2019 uit op de PlayStation 4. De game wordt ontwikkeld door Beenox en heeft dezelfde stijl als Crash Bandicoot N-Sane Trilogy. Met verbeterde graphics en een scala aan bekende personages keert Crash terug naar het circuit.

Op het moment is het nog niet duidelijk of de game op de Xbox One of Nintendo Switch uitkomt. De aankondigingstrailer toont alleen PlayStation 4 als platform. Dit was ook het geval toen de N-Sane Trilogy werd onthuld. De game kwam een jaar later alsnog uit op de Xbox One en Nintendo Switch, maar of dat voor deze remaster ook het geval is, moet nog blijken.

Crash Team Racing remaster viel te verwachten

Eerder deze week werd er al gespeculeerd over de mogelijke aankondiging van een opgepoetste versie van Crash Team Racing. Op Twitter verscheen een foto van twee dobbelstenen die gemaakt lijken te zijn van de vacht van Crash Bandicoot. Ook is er een kaartje te zien op de foto met de volgende tekst:

‘Scheurend op naar The Game Awards op 6/12 – Annnoniem’

De foto van de verdachte oranje stenen werd geplaatst door Hollie Bennett. Ze is kanaalmanager van PlayStation Access, het officiële kanaal van PlayStation in het Verenigd Koninkrijk. Sindsdien werd er niets meer over een mogelijke remaster vernomen tot nu.

Update

Inmiddels is er meer duidelijkheid over de platformen waarop de game zal verschijnen. De game gaat op 21 juni 2019 ook uitkomen op de Xbox One en Nintendo Switch.