Deze Fall Guys Season 2 skins kun jij gaan verzamelen

  Fall Guys Season 2 is van start gegaan. Spelers van over de hele wereld kunnen aan de slag met het nieuwe Middeleeuwse-thema. Naast nieuwe stages is het natuurlijk ook tijd voor nieuwe skins in Fall Guys Season 2. Je ziet hier alle nieuwe skins op een rij! Van dwaze dwergen tot aan overdonderende orcs, er is voor ieder wat wils.

  Fall Guys Season 2 is losgebarsten en de strijd tussen de beans gaat door. Dit keer kunnen we genieten van ophaalbruggen, guillotines en zelfs draken. Mediatonic heeft op 8 oktober nieuwe maps, skins en zelfs een gamemodus toegevoegd. Natuurlijk is bij een game als Fall Guys het meest belangrijk hoe je voor de dag komt. Daarom hebben wij hier alle Fall Guys Season 2 skins op een rijtje gezet. Zo kun jij met gemak plannen wat je deze keer weer gaat dragen.

  De skins in Fall Guys Season 2 verdien je in delen in de Battle Pass. Hier laten we de beste en meest ultieme outfits zien.

  De Ridder skin in fall Guys Season 2 (Alleen verkrijgbaar door de DLC)

  De Orc skin in Fall Guys Season 2

  Als een van de eerste skins ontgrendel je de ietwat chagrijnige orc. Je ontvangt deze skins als je level 10 haalt in de Battle Pass van Fall Guys Season 2. De orc komt gepaard met een harnas, scherpe hoektanden en zelfs wat paarse stekeltjes op het hoofd. Op level 6 van de Battle Pass ontgrendel je ook een bijpassende broek die bij de orc past.

  De Barbaar skin in fall Guys Season 2

  De hilarische hofnar in Fall Guys

  Als tweede Fall Guys Season 2 skin zien we de hofnar. Je ontgrendelt een schattige rood met oranje broek op level 16 van de Battle Pass. Met dit item begint jouw hofnar vorm te krijgen. Daarna is het even wachten, aangezien je pas op level 22 de volledige uitrusting erbij krijgt van de hofnar.

  De nar in Fall Guys Season 2 is wel iets meer uitgerust dan daadwerkelijke hofnarren, aangezien deze zelfs een borstplaat krijgt. Gelukkig kunnen we onze beans ook versieren met een iconische narrenmuts, compleet met belletjes. Nu maar hopen dat ze geen geluid maken.

  De Heks skin in fall Guys Season 2

  De dwaze dwerg skin in Fall Guys Season 2

  Eén van de latere beloningen in de Battle Pass is de dwerg skin. Op level 28 begint deze skin te vormen met een soort broekrok-achtig iets. Misschien is het wel bedoeld als kilt. Je Bean in Fall Guys ziet er alleen wel een beetje raar uit met alleen een broekje aan. Gelukkig krijg je op level 37 van de Fall Guys Battle Pass de rest van de uitrusting voor de dwerg.

  De dwerg ziet eruit zoals je zou verwachten. Een grote grijze baard met vlechten, een grote gouden helm en handschoenen om te helpen bij zwaar werk. Als je dit combineert met de broekrok-kilt-hybride die we eerder noemde is je dwerg af om te racen tegen je vrienden.

  De Draak skin in fall Guys Season 2

  De hertogin van Fall Guys (Kopen met Kudos)

  Voor een iets meer geraffineerde uitstraling moeten we de portemonnee pakken. Je kunt de complete hertogin skin (dat rolt lekker van de tong) kopen voor 22.000 Kudos. Kudos is de munteenheid in Fall Guys. Voor die prijs krijg je wel een echt chique outfit. Compleet met parelarmband en oorbellen (Alhoewel we betwijfelen of het echte parels zijn).

  Meer Fall Guys skins zijn onderweg

  De bovengenoemde skins zijn niet de enige outfits die we kunnen krijgen in Fall Guys Season 2. Onderstaande skins worden namelijk hoogstwaarschijnlijk uitgebracht naarmate het seizoen vordert. Helaas kunnen de Magiër, Draak en Ridder-skin alleen ontgrendeld worden door het kopen van de Dragon Hugger DLC. De Heks en Barbaar zullen hoogstwaarschijnlijk in de loop van de tijd toegevoegd worden aan de Battle Pass van Fall Guys Season 2.

  De Magiër skin in fall Guys Season 2

  Welke Fall Guys Season 2 skin vinden jullie het leukst?

  Fall Guys Season 2 is iin volle gang. laat ons weten welke skin jij gaat gebruiken en waarom. Het tweede seizoen van Fall Guys voegt ook nieuwe maps en levels toe aan de game. We zijn erg benieuwd wat jullie van dit nieuwe seizoen vinden.

  Fall Guys

  Verkijgbaar vanaf 4 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.