Ajax vs Tottenham Hotspur - FIFA 19 Voorspelling (video)

  Vanavond kan het zomaar gebeuren. Ajax kan ten kosten van Tottenham Hotspur een plek in de finale van de Champions League veilig stellen. Wij hebben deze wedstrijd alvast in FIFA 19 gespeeld. Benieuwd naar onze uitslag? Bekijk dan de video hieronder, waarin Jody met Ajax het opneemt tegen Rox die Tottenham Hotspur zal vertegenwoordigen!

  Ajax kan vanavond voor het eerst sinds 1996 de finale van de Champions League halen. Voor een plekje in de finale neemt Ajax het op tegen Tottenham Hotspur. Ajax verdedigt in eigen huis een 1-0 voorsprong en zal minimaal gelijk moeten spelen om door te kunnen gaan.

  In onze vorige FIFA 19 voorspelling hadden wij een 0-1 overwinning voorspeld voor Ajax tegen Tottenham Hotspur. Deze voorspelling bleek uiteindelijk te kloppen. Deze wedstrijd zullen we natuurlijk weer goed proberen te voorspellen. Jody zal het met Ajax opnemen tegen Rox die Tottenham Hotspur zal vertegenwoordigen. Benieuwd wat deze keer de uitslag zal worden? Bekijk dan de video waar ze het tegen elkaar opnemen!

  Meer FIFA 19 voorspellingen?

  Mocht Ajax de finale halen, dan zullen we uiteraard opnieuw een voorspelling doen in FIFA 19. Eerst zullen we de wedstrijd van vanavond afwachten, die gespeeld zal worden in de Johan Cruijff Arena.

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.