Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 23)

Article
zondag, 12 juni 2022 om 13:00
super perils of bakingf1654871498
Er is weer een week voorbij. Wat gaat de tijd toch snel! Het voelt als gisteren dat ik de 22e editie van Uitgespeeld, gekocht of gekeken schreef. Of misschien is dat ook wel zo? Tijd is relatief!

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Super Perils of Baking
Gekeken: -
Deze week heb ik Super Perils of Baking gekocht, een kleine indietitel die nog geen 10 euro was. De game is een 16-bit platformer die op veel manieren doet denken aan Mario in zijn vroegere dagen. Het verhaal is charmant en werkt leuk als houvast, maar het is de gameplay zelf die me tot nu toe het meest aanspreekt met de toffe artstyle. Een zeer leuk tussendoortje voor als je even zoekt naar een korte ervaring.
5 horizon zero dawn tips die je moet weten 107243f1577357152

Marcus

Het is me gelukt: ik heb een PS5! Ik heb er een paar maanden naar moeten zoeken, maar toen bleek dat de MediaMarkt voorraad niet meteen op was leek een bezoekje aan mijn plaatselijke filiaal me toch wel de moeite waard. Dat is een goede gedachte gebleken, want nu kan ik dus aan de slag met allerlei games die ik eerder nog niet heb kunen spelen.

De eerste achterstand die ik in ga halen is Horizon Zero Dawn. Rond de tijd dat die uitkwam miste ik hem niet zo erg, want Breath of the Wild. Maar ik vond Horizon er wel interessant uit zien en naarmate de jaren vorderden vond ik het toch tijd worden om de game eens te spelen. Tot nu toe vind ik de game zeker niet tegenvallen al valt het me wel op dat de stealth nog wel eens voor wat moeilijkheden zorgt. Maar ja, de eerste uurtjes kun je nog niet verwachten dat alles soepel loopt.
2021 09 27 inscryptionf1632564544

Arran

Uitgespeeld: Inscryption
Gekocht: -
Gekeken: Dark
Ik ben al lange tijd in het bezit van Inscryption. Maar jullie weten hoe het gaat. Je koopt iets met het idee er later eens naar te kijken. Dan wordt later nog later, en nog later wordt nooit. Nou, gelukkig besloot ik dat nooit genoeg was. Inscryption is een rare mix tussen een deckbuilder/card slinger, escape room en 2D adventure. Ondertussen ga je a la Blair Witch door found footage van ene Lucky Carder. Het spel is mysterieus, griezelig en tactisch. Met andere woorden, absoluut het spelen waard.
Ook ben ik begonnen met de Duitse Netflixserie Dark. Ik kijk niet heel vaak diepe denkers in talen die ik niet spreek, omdat ik vaak series kijk terwijl ik werk. Daardoor kan ik niet met halve aandacht de serie volgen. Maar na drie afleveringen van The Boys had ik zo gauw even niets anders. Gelukkig maar. Dark is een bijzondere mysterie die zich langzaam ontrafelt. Tijdreizen zorgt voor bizarre paradoxen, en sommige daarvan kunnen schokkeren. Vreemd eigenlijk dat geen van mijn vrienden een serie zo goed als deze mij heeft aangeraden. Maar nu is dat mijn taak...

Populair Nieuws