8 toffe Battleborn screenshots - Kleurrijk knallen!

Article
dinsdag, 27 oktober 2015 om 20:00
xgn google image
Battleborn is de nieuwe nog uit te komen first-person shooter van 2k in samenwerking met Gearbox. Deze makers kennen wij uiteraard van de Borderlands serie en vanaf februari volgend jaar kunnen we aan de slag met hun nieuwe shooter. tot die tijd hebben wij voor jou hele toffe Battleborn screenshots!
Van de game kun je geen kopie van Borderlands verwachten, ondanks dat de trailer laat zien dat de game dezelfde humor hanteert die we van Borderlands gewend zijn. Daarnaast zijn er overlappingen in het uiterlijk van de game.
Invloeden van Borderlands, gecombineerd met een MOBA-achtige setting, daar zijn we natuurlijk benieuwd naar! Helaas is de release pas op 6 februari volgend jaar. Wanneer je erg benieuwd bent naar de gameplay van battleborn kun je onze preview lezen.
Om toch een goede blik te kunnen werpen op wat de game ons grafisch te bieden heeft, hebben wij 8 toffe Battleborn screenshots voor jou samengesteld!

80697 4

8. Een stijlvolle sniper

Deze screenshot zie je door de ogen van Marquis. Zijn primaire wapen is zijn wandelstok, die tegelijkertijd fungeert als sniper, waarmee hij zijn tegenstanders kapot maakt!
80698 4

7. Een shooter met kleur

In deze screenshot kun je goed zien dat de game toch enigszins raakvlakken met de Borderlands serie heeft. De kleurrijke, speelse setting van de omgeving en karakters zorgen voor de nodige blijheid die je normaliter niet zult tegenkomen in first-person shooters. Dit is één van de toffe battleborn screenshots die de sfeer van de game goed weergeeft
80700

6. Vanuit de lucht

Caldarius valt op door zijn enorme harnas waar ook een vliegmechanisme ingebouwd is. Gewapend met een zwaard en machinegeweer kan hij daarom ook aanvallen uit de lucht op zijn tegenstanders uitvoeren.
80701 4

5. Epische Zwaardgevechten

Op deze screenshot zie je Rath, die die vijand met boldur probeert te slopen. Boldur is een grote vent met een baard, die uitgerust is met een schild en een bij. Zijn aanvallen zijn lomp en sloom, maar hiermee doet hij de tegenstander een hoop schade.
80702 4

4. Helende Penicilline paddenstoel

Miko is een paddestoel-achtig karakter in de Battleborn serie. De sporen die deze gekke paddo loslaat hebben voor teamgenoten een helende werking, maar wanneer een vijand in aanraking komt met zijn schimmels dan doet dit hem of haar schade.
80703 4

3. Phoebe en Orendi

In deze screenshot zie je Phoebe die achter Orendi aan zit. Phoebe is vooral handig met zwaarden, ze bezit vijf rapiers die die zij om haar heen zweven. Hiermee kan zij haar vijanden op langere afstand raken.
Ordendi moet het meer van haar magische krachten hebben. Hierdoor is zij in staat om een soort ballen af te vuren op haar vijand.
80704 3

2. Oldschool bewapend

Op deze screenshot vechten Thorn en Rath en mag niet missen in de lijst van toffe battleborn screenshots. Thorn heeft als wapen een pijl en boog die bijna net zo groot als zij zelf is. Het gebrek aan deze boog is dat hij niet ver schiet, maar daar staat tegenover dat hij keiharde schade aanricht op tegenstanders.
Rath is een zwaardsmid en je kunt daarom vast al wel raden waar zijn wapenset grotendeels uit bestaat. Inderdaad, zwaarden. Battleborn is daarom niet zomaar een shooter. Zwaarden, bogen alles komt voorbij
80705 3

1. Teamwork

Deze toffe Battleborn screenshot kun je goed zien dat samenwerken binnen Battleborn het sleutelwoord is. Je zult elkaar op momenten nodig hebben, want samen sta je (zeker in deze game) sterker!

Populair Nieuws