7 toffe Blizzcon 2015 onthullingen

  Afgelopen weekend vond Blizzards eigen conventie plaats in Anaheim, Californië: Blizzcon 2015. Een event van de ontwikkelaar en uitgever van titels als StarCraft, World of Warcraft, Overwatch en Hearthstone gooit natuurlijk wel hoge ogen. Welke Blizzcon 2015 onthullingen hebben er plaatsgevonden?

  In deze special krijg je daar antwoord op! Blizzard heeft uiteraard een hoop geweldige games in het leven geroepen die vandaag de dag zeer succesvol zijn. Daanaast zijn er projecten in ontwikkeling waar wij reikhalzend naar uitkijken, Noem een Overwatch, noem een Warcraft film.

  Terecht dat veel mensen erg nieuwsgierig worden als Blizzard weer nieuwtjes heeft. Genoeg redenen om de meest interessante Blizzcon 2015 onthullingen voor jou onder elkaar te zetten!

  Trailer van de Warcraft film

  Het is nog even wachten totdat de film zijn release kent, om precies te zijn wordt deze verwacht op 10 juni volgend jaar. Desalniettemin wordt de interesse al gewekt met een officiële trailer van de film Warcraft: The Beginning. Eerder werd er al een korte teaser vrijgegeven, maar deze trailer laat meer zien van de film

  In de indrukwekkende trailer te zien hoe mens en ork tegenover elkaar komen te staan en elkaar te lijf gaan.

  Starcraft 2 krijgt Nova Covert Ops missie pakketten

  Afgelopen weekend liet Blizzard weten het bedrijf na de release van Legacy of the Void pakketten met extra missies zal uitbrengen. Deze content draagt Nova Covert ops heten en moet ervoor zorgen dat gamers na Legacy of the Void niet uitgespeeld raken.

  De DLC zal in drie etappes worden uitgegeven en elke etappe bevat drie missies. Daarnaast kunnen spelers in de missies nieuwe load-outs en gear verwachten. Het eerste deel van de Nova Covert Ops DLC wordt begin 2016 gereleased.

  Hierboven vind je de trailer van dit extra content pakket.

  De Diablo 3: Reaper of Souls Patch 2.4

  Blizzard heeft aangekondigd wat de patch van Diablo 3 Reaper of Souls allemaal inhoudt. De patch zal vanaf vandaag beschikbaar zijn. De lijst met exacte details over de patch heeft het bedrijf op de officiële website van de game gepost. Deze update bevat onder andere nieuwe zones en bonus gebieden.

  Overwatch wordt niet gratis speelbaar

  Een tijd lang werd er gespeculeerd over dat de game Overwatch al dan niet free to play zou gaan worden. Blizzard heeft nu aangekondigd dat dit niet het geval zal zijn. De game zal op alle platforms dezelfde maps en content bevatten, voor zowel de PC, als de Xbox One en de PS4 versie. Ook zullen er 21 heroes beschikbaar zijn voor alle versies.

  De normale game zal ongeveer 55 euro gaan kosten, en de special edition rond de 120. Bij de laatst genoemde krijg je onder andere een boek, een soundtrack en een standbeeldje van de game.

  Ook zijn er tijdens de conventie drie nieuwe Heroes van uit de game onthuld. Het gaat om Genji, een ninja die aanvallen kan weerkaatsen met zijn zwaard. D.Va die meer een type tank is, en Mei, die met haar wetenschappelijke kennis het klimaat kan manipuleren.

  Daarnaast heeft Blizzard ook een spectaculaire gameplay trailer van de game onthuld. Deze trailer laat goed zien wat de verschillende heroes voor specialiteiten hebben en wat de speelstijd van deze diverse karakters is. De trailer check je hierboven.

  Ondanks dat men misschien hoopte op een onthulling van de releasedatum tijdens Blizzcon, is deze nog niet concreet. Overwatch wordt in ieder geval gereleased in de lente van 2016.

  Cinematische trailer van World of Warcraft Legion

  Tijdens Blizzcon 2015 werd er een indrukwekkende trailer van de uitbreiding World of Warcraft Legion gelanceerd. Op Gamescom 2015 werd de uitbreiding aangekondigd. Afgelopen weekend liet Blizzard weten dat de game verwacht wordt rond 21 september 2016. Het is nog wel een flinke tijd wachten, maar dan heb je wel wat.

  De uitbreiding bevat onder andere de nieuwe Hero Class Demon Hunter, nieuwe in-game features, een boost naar level 100, het nieuwe continent The Broken Isles en een nieuw PvP honour systeem. De uitbreiding zal rond de 45 euro gaan kosten.

  Hearthstone: League of Explorers aangekondigd

  Bij de Blizzcon 2015 onthullingen kon het enorm populaire virtuele kaartspel Hearthstone niet ontbreken. Blizzard kondigde dan ook aan dat er een nieuwe uitbreiding voor de game komt, genaamd League of Explorers. In de uitbreiding volgt de speler schatzoeker Brann Bronzebeard, die met Reno Jackson, Elise Starseeker en Sir Finley op zoek is naar de Staff of Origination

  De uitbreiding zal onder andere bestaan uit 45 nieuwe kaarten, nieuwe borden om op te spelen, class challenges, en een nieuwe, zeer uitdagende Heroic Mode.

  De uitbreiding zal in drie wings worden uitgegeven, waarvan de de eerste plaatsvindt op 12 november aanstaande. Hierboven vind je de trailer van de uitbreiding.

  Nieuwe Content voor Heroes Of The Storm

  Voor Heroes Of The Storm is er ook goed nieuws onthuld tijden Blizzcon 2015. De game zal drie nieuwe Heroes toevoegen aan het aanbod. Daarnaast komt de Moba met een nieuwe Arena modus en een Battleground, genaamd the Towers of Doom.

  De nieuwe karakters zijn Lunara de assassin, Grey Mane de warrior en de tweekoppige Cho’Gall die deze twee kwaliteiten beide beheerst.

  De Arena modus kies tussen drie willekeurige Heroes en vecht je in teams van vijf in kleine maps. De beste van drie wedstrijden is de winnaar. Hierboven bekijk je de trailer van de nieuwe Heroes of the Storm content.

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.