CoD Black Ops 3 Multiplayer details - Alle Specialists op een rijtje!

Article
dinsdag, 10 november 2015 om 12:22
xgn google image
Op gamescom 2015 konden we wederom met Black Ops III aan de slag. En deze keer kijken we naar alle speelbare personages uit de multiplayer. Wie dat zijn en wat ze speciaal maakt, dat lees je in de Call of Duty Black Ops 3 multiplayer details special.
In tegenstelling tot vorige Call of Duty-games is er deze keer geen ‘standaard’ soldaat voor de multiplayer. In de plaats zijn er negen verschillende Specialists met ieder hun eigen uiterlijk, persoonlijkheid, voice-acting en een speciaal wapen of aanval. Tijd om te kijken wat we tot nu toe weten!

Niet alleen heren

In de multiplayer van Black Ops III valt er voor iedereen wat te kiezen. De Specialists worden niet gedomineerd door gespierde, mannelijke soldaten. Nee, ook vrouwen zijn gewoon van de partij. Omdat het een beetje langdradig wordt om van elke Specialist zijn biografie langs te gaan, richten we ons in deze special op de unieke wapens en aanvallen.
Elke Specialist heeft een uniek wapen en een unieke aanval. Je mag echter maar een van de twee gebruiken in een match. Je moet dus van tevoren je Specialist kiezen en vervolgens of je het unieke wapen of de unieke aanval wilt gebruiken. Beide moeten gedurende een match opladen voor gebruik en dit gebeurt sneller wanneer je hoge scores haalt.
Mocht je overigens wel alle biografieën willen lezen, dan kun je terecht op de website van Black Ops III.
Black Ops III Multuplayer Special

Ruin – Donnie Walsh

Tot nu toe zijn er acht van de negen Specialists bekendgemaakt. En om te beginnen hebben we Ruin met zijn speciale wapen Gravity Spikes. Deze spikes kan hij in de grond slaan om een explosieve schokgolf te veroorzaken. Misschien zelfs krachtig genoeg om je vijand dood te maken, maar anders doet het in ieder geval een hoop schade.
Zijn speciale aanval is Overdrive. Hiermee kan hij tijdelijk sneller rennen en rond bewegen door de mappen. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn in Capture the Flag of wanneer je wapens gebruikt die je het liefst van dichtbij wilt gebruiken. Shotguns!
76940

Seraph – Zhen Zhen

De eerste dame in het rijtje is Seraph. Zij is uitgerust met de Annihilator als speciaal wapen. De Annihilator is een revolver met een hoog kaliber die enorm veel schade aanricht. Er is een grote kans dat de revolver je vijanden in enkele schoten met de grond gelijk maakt. Seraph brengt ons een beetje het Wilde Westen van de toekomst.
Haar speciale aanval is Combat Focus. Hiermee krijg je tijdelijk bonuspunten bij het behalen van je Scorestreaks. Dit maakt het bijvoorbeeld makkelijker om Scorestreaks te behalen waar je normaal gesproken een heleboel vijanden voor moet doodmaken. Niet vergeten dat je in tussentijd zelf ook niet dood mag gaan!
76941

Nomad – Tavo Rojas

Nomad is een man die écht gebruikmaakt van de toekomst. Met zijn special wapen Hive kan hij vallen op grond plaats waar zwermen van Nano robots uitkomen als de val geactiveerd wordt. Jammer genoeg hebben we niet alle Specialists kunnen uitproberen op de Gamescom, maar dit klinkt heel erg vet!
Met zijn speciale aanval Rejack kan hij door een injectie van Nano-deeltjes weer opstaan uit de dood. Dat klinkt misschien vrij kansloos in een spel waar je binnen enkele seconden weer leeft, maar met Rejack kom je tot leven op de exacte plek waar je dood ging. Kun je lekker gelijk wraak nemen of de definitie van Camping nieuw leven inblazen.
76942

Prophet – David Wilkes

Je dacht misschien dat Nomad met zijn Nano-deeltjes al hightech was, Prophet doet er nog een stapje bovenop. Zijn speciale wapen is de Tempest. Dit wapen moet even opladen voordat hij een bulk van elektriciteit loslaat. Die elektriciteit slaat ook nog eens over naar andere vijanden die in de buurt staan van het eerste doelwit. Ouch!
De speciale aanval die Prophet kan gebruiken is Glitch. Hiermee kun je echt je leven redden. Je kunt met Glitch namelijk terug teleporteren naar een plek waar je eerder stond. Alsof je een kort stukje terug door de tijd reist. Nu hopen dat er niet toevallig al een vijand op je vorige positie staat…
76943

Outrider – Alessandra Castillo

Van hightech Nano-deeltjes en tijdreizen doen we even een stapje terug. Outrider’s speciale wapen is namelijk een pijl en boog, maar geen gewone natuurlijk. De pijl doet meer schade naarmate hij langer gespannen wordt in de boog en de pijl explodeert op impact. Het vergt enige vaardigheid om iemand te raken met een pijl en boog, maar die one shot voelt heel fijn!
Haar speciale aanval Vision Pulse werkt ongeveer hetzelfde als een UAV. Vision Pulse stuurt een ping in de rondte van Outrider die vervolgens alle vijanden in de buurt tijdelijk aan haar laat zien. Let goed op de woorden ‘in de buurt’ en ‘tijdelijk’. Je ziet veel, maar niet alles. Snel gebruik van maken dus.
76944

Reaper – Experimental War Robot (EWR)

Mocht je een hekel hebben aan mensen in het algemeen, dan kun je met Reaper spelen. Een echte oorlogsrobot. Met zijn speciale wapen Scythe kan hij zijn arm veranderen in een mini-gun om eens even flink wat kogels te lossen. Eén kogel doet dan misschien niet zoveel schade, maar er komen er wel erg veel achter elkaar. Tijd om even te schuilen.
Met de speciale aanval Psychosis hack je het DNI (Direct Neural Interface) van je tegenstander. Vervolgens houd je hem voor de gek door drie andere Reapers neer te zetten. Als puur lokaas. Dit geeft je genoeg tijd om iemand dood te maken, want je vijand gaat het druk genoeg hebben met vinden wie de echte Reaper is.
76945

Spectre – Geclassificeerd

Niemand weet eigenlijk wat of wie Spectre is. Hij of zij of het heeft dan ook geen echte naam. Althans, die is geclassificeerd. Met het special wapen Ripper kan Spectre twee vlijmscherpe messen tevoorschijn halen om zijn vijanden op een nette manier af te slachten. Hoezo netjes denk je? Spectre laat zo weinig sporen achter dat het lijkt alsof een chirurg het heeft gedaan.
Spectre’s speciale aanval is Active Camo. Om een ingewikkeld verhaal makkelijk te maken: je kan met Active Camo tijdelijk onzichtbaar worden. Jammer dat het speciale wapen niet tegelijk bruikbaar is met de speciale aanval! Het zou wel heel vet zijn geweest als je onverwacht iemand chirurgisch kon ‘opereren’.
76946

Battery – Erin Baker

Het laatste personage dat we voor nu bespreken is Battery. Deze dame heeft als speciale wapen een granaatwerper met stuiterende granaten. De granaten exploderen na een korte tijd of direct wanneer je er een vijand mee raakt. Dit klinkt als een pijnlijke combinatie samen met de mini-gun van Reaper.
Haar speciale aanval is Kinetic Armor. Dit doet je haast een beetje denken aan Neo uit de Matrix. De Kinetic Armor kan tijdelijk kogels tegenhouden en ze simpelweg verdampen tot niets. Het enige waar je voor moet oppassen is dat je nog wel in je hoofd geraakt kan worden of door andere dingen dan kogels. Zoals explosies. Ondanks lijkt het ons heel vet om als een Godin rond te lopen!
Voor de oplettenden; we hebben inderdaad maar acht van de negen Specialists besproken. De laatste Specialist moet namelijk nog onthuld worden. Aangezien de bèta volgende week op de PlayStation 4 begint, kan dat vast niet lang meer duren!
Black Ops 3 ligt vanaf 6 november in de winkels. De game kan alvast gepre-orderd worden.

Populair Nieuws