6 goede Black Friday game deals met recente games

  Het is weer een gekkenhuis nu Black Friday eraan komt. Als gameliefhebber is dit hét ideale moment om je zuurverdiende euro’s uit te geven aan de beste deals van het jaar. Het is lastig om overzicht te houden en jouw favoriete game bij de winkel te kopen die de meeste korting geeft. Daarom vind je hieronder een overzicht van 6 Black Friday game deals. Dit zijn vrij recente games voor een prikkie!

  Borderlands 3 - €29,99 bij Bol.com

  Een andere relatief nieuwe game die je nu goedkoop op de kop kunt tikken is Borderlands 3. De scifi-shooter van Gearbox breidt het universum, waarin figuren als de Psycho’s, Handsome Jack en de Vault Hunters centraal staan, uit met een geheel nieuw avontuur. Voor het eerst zul je heel wat andere planeten betreden dan Pandora.

  Borderlands 3 kreeg een monsterscore van XGN, zoals je in de Borderlands 3 review wel kunt lezen. Heb je dit van humor doordrenkte actiespektakel nog niet in huis, dan raden we je aan hem bij Bol.com te halen. En heb je nou pech en is hij weg voor je het weet, dan kun je het altijd voor €5,- meer proberen bij de Intertoys.

  FIFA 20 Legacy Edition - €34,98 bij Nintendo eShop

  Voetbalfanaat en op zoek naar een game om avondjes met vrienden of gewoon alleen door te brengen? Dan mag deze eigenlijk niet ontbreken. Ook al scoorde de jaarlijkse voetbalgame niet al te hoog in onze FIFA 20 review, het is voor velen gewoon een must-have en heeft alsnog enkele verbeterpunten aangepakt van het vorige deel.

  En bovendien is dit de eerste keer sinds jaren dat we weer met een potje straatvoetbal aan de slag kunnen. De modus Volta Football lijkt op de oude FIFA Street games, maar dan met meer realisme zoals je gewend bent van de gewone FIFA. Het duurt nog wel even voor er een nieuw deel aankomt, want FIFA 20 is pas twee maanden geleden uitgebracht. In de eShop van Nintendo is de Switch-versie nu €34,99. De Legacy Edition van FIFA 20 is daarnaast in de Game Mania voor PS4 en Xbox One vijf euro goedkoper (€39,99) dan de standaardversie. Over gek gesproken.

  Need for Speed Heat - €37,99 bij Bol.com

  In de nieuwste racegame van EA en ontwikkelaar Ghost Games kun je door de straten van het fictieve Palm City scheuren. De stad kent een dag- en nachtcyclus en zal dan ook heel erg verschillend zijn, afhankelijk van het tijdsdeel. Palm City is gebaseerd op Miami, Florida en geeft je overdag een heerlijk gevoel met georganiseerde en competitieve races.

  ‘S nachts verandert de omgeving echter in veel gevaarlijker terrein voor criminelen die illegale straatraces houden en politie die dat met brute kracht koste wat kost wil tegenhouden. De PC-versie van de game is voor €37,99 te krijgen bij Bol.com en €39,99 bij Game Mania. De PS4 en Xbox One-versies zijn even duur bij Bol.com en Game Mania, namelijk 44,99..

  Ghost Recon Breakpoint - €29,99 bij Ubisoft Store

  Ook Ubisoft doet als uitgever eigen games in de verkoop met een aantal gunstige Black Friday deals. Zo kun je het nieuwste deal van de tactische shooterreeks Ghost Recon oppikken voor €29,99. Je zal op het fictieve eiland Auroa tegen ex-Ghosts vechten, die onder leiding staan van Cole D. Walker. Hij wordt gespeeld door Jon Bernthal, bekend van onder andere The Walking Dead en The Punisher.

  Daarmee is het verhaal van Breakpoint een stuk persoonlijker dan Wildlands, al is het nog steeds geen schot in de roos. Heb je wel van het vorige deel genoten en houd je van dit soort actiegames, waar geduld vaak beloond en je niet altijd een weg door vijandelijk gebied hoeft te schieten, dan is dit een leuke deal.

  The Outer Worlds - €38,99 bij Allyourgames

  Van Obsidian Entertainment de makers van Fallout New Vegas is dit najaar The Outer Worlds verschenen. Deze ontwikkelaar staat eigenlijk altijd wel garant voor kwaliteit en dat is met hun nieuwste game niet anders. Het mooie aan The Outer Worlds, die afgelopen maand pas is verschenen, is dat je ongekende vrijheid hebt om te doen en laten wat je zelf wilt.

  Een speedrunner heeft de game in minder dan een half uur uitgespeeld door het personage zo dom mogelijk te maken. Daarbij speel je veel bijzondere, komische antwoorden vrij in gesprekken met anderen. Maar je hoeft helemaal niet zo te spelen en kan gerust tientallen uren kwijt in het verhaal en alle optionele quests. Wil je juist de meest heldhaftige, goedaardige protagonist ooit worden, of een gestoorde bad guy, dan is dat ook mogelijk.

  Call of Duty Modern Warfare PS4 Slim bundel - €129,- bij Intertoys

  En om deze lijst af te sluiten, komen we met een elfde tip. Niet zomaar een game, maar een bundel van een game en console. Een van de grootste shooters van het jaar is Call of Duty Modern Warfare. De langlopende IP is terug naar de roots gegaan met een complete remake van het meest gevierde deel ooit. Dankzij een nieuwe engine is de stap vergeleken met voorgaande delen extra groot en dat komt vooral de realistische scènes in het donker ten goede.

  Af en toe lijk je regelrecht in een film als Zero Dark Thirty te zijn gestapt, wanneer de special ops hun nachtkijkers opzetten en een huis infiltreren. Is je oude PS4 stuk of heb je er simpelweg nooit een aangeschaft voor jezelf, dan heeft Intertoys een oplossing: een Slim-versie met 500GB opslagruimte en de first person shooter erbij voor honderd euro minder dan de normale prijs.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.