5 Toffe Shadow of War trailers en video's - Maak je klaar voor de strijd!

  Vanaf vandaag ligt dan eindelijk de nieuwe The Lord of the Rings game Shadow of War in de winkel! Van de opvolger van de goed ontvangen Shadow of Mordor staan al heel veel trailers en video’s online, tijd om deze Shadow of War trailers en video's eens goed onder de loep te nemen.

  De aankondigingstrailer

  Een betere vraag voor deze Shadow of War trailer zou zijn: wat laat deze trailer niet zien? We zien in ieder geval een Middle-earth dat op het punt staat om een nieuwe hevige tijd tegemoet te gaan. Hoe komt dit? Talion is samen met Celebrimbor, de geest die zijn leven heeft gered, bezig met het creëren van een nieuwe ring. Een machtige ring die ervoor kan zorgen dat Sauron verslagen kan worden.

  Interessant aan deze Shadow of War trailer is vooral de zin: ‘’Power can blind those who seek it.’’ Macht verblindt de mensen die het zoeken. Dit zou dus kunnen betekenen dat, naar aanleiding ook van de beelden, dat Celebrimbor niet het achterste van zijn tong laat zien aan Talion.

  Veel bekende elementen die ook in de film zitten zijn terug te vinden in de game. Zo zien we Mount Doom en Barad-dûr, de thuishaven van de Nazgûls. De Nazgûls zijn dus ook zeker van de partij in deze game. Als je dus spektakel zoekt in het The Lord of the Rings universum dan lijkt Shadow of War zeker een game voor jou!

  Shadow of War monsters trailer

  Wat is de wereld van The Lord of the Rings zonder mega grote monsters? Juist, daarom is er ook in Shadow of War weer een hoop spektakel te verwachten als het gaat om deze wezens.

  Er komen een hele hoop bekende en minder bekende monsters voorbij in deze trailer. Zo zien we bijvoorbeeld een monster dat leeft in de bossen dat volgens Celebrimbor, veel te sterk is om tegen op te nemen. Maar er zijn ook zeker een paar oude bekende 'gezichten'.

  Zo zien we de veel voorkomende trollen, orks, wargs en spinnen in deze trailer, maar dat is niet het enige. Shelob zal ook in Shadow of War proberen je de stuipen op het lijf te jagen.

  En als kers op de taart zien we dat Talion een fellbeast aan het besturen is in de lucht. De draakachtige monsters worden voortaan niet meer alleen bestuurd door de Nazgûl, maar ook door Talion.

  Save or Slay video

  Deze trailer/video maakt gebruik van echte mensen om de wondere wereld waarin je gaat vechten te laat zien. Het vette aan deze video is, is dat je jouw eigen pad kan creëren. Het is dus een interactieve Shadow of War trailer.

  In deze interactieve Shadow of War trailer kom je een paar interessante dingen te weten. Zo zie je dat je met de nieuwe ring die je hebt gemaakt kunt beschikken over een eigen leger van orks. Nu moet jij, in de trailer, kiezen of je een ork gaat redden en toe gaat voegen aan je leger.

  Als je de ork redt dan kun je kiezen wat voor rol hij in jouw leger van orks gaat vervullen. Als een bodyguard, opperheer of spion. Die keuze ligt helemaal aan jou. Als je de ork liever laat afslachten dan kun je ook kiezen hoe je dat gaat doen.

  Deze functies zijn dus ook allemaal in de game te vinden. Wat ga jij met de ork doen?

  De open wereld trailer

  Dat Middle-earth een prachtige wereld is met zowel een mega duistere als lichte kant, weet iedereen wel. En het is niet zo moeilijk om dat te visualiseren. Maar in de Shadow of War open wereld trailer wordt hier nog een schepje bovenop gedaan.

  De trailer laat een paar fantastische beelden zien van de wereld, met een fantastische soundtrack en voice-over. ‘’Death calls to you again, ranger… how do you answer?’’ Waarop Talion zegt: ‘’We bring this war to them.’’ Het zal nog lang onrustig blijven in Middle-earth.

  Deze Shadow of War trailer verklapt wel al één ding, namelijk: Talion is terug en sterker dan ooit. Wie wint het gevecht om Mordor?

  Vechten met een Balrog

  In deze Shadow of War video zien we dat je met Talion het op gaat nemen met een wezen uit de diepste krotten van de onderwereld: een Balrog. ''This foe is beyond any of you.'' Deze vijand is sterker dan wie dan ook van jullie. Dat waren de legendarische woorden van Gandalf in The Fellowship of the Ring voorafgaand aan zijn gevecht met een Balrog.

  Gaat het jou met Talion wel lukken om te doen wat Gandalf niet kon? Een Balrog heelhuids verslaan, zeker geen makkelijke opdracht lijkt ons zo! Maar met een beetje hulp van de krachtige ring moet het Talion toch wel voor elkaar krijgen om een Balrog te verslaan.

  Shadow of War trailers

  Er zijn nog veel meer Shadow of War trailers en video's te vinden op het wereldwijde web, maar dit zijn toch wel echt vetste! Neem eens een kijkje op het Shadow of War Youtube-kanaal voor nog meer vette Shadow of War trailers en video’s.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.