5 The Witcher 3 tips en tricks om level 30 te halen voor Hearts of Stone!

Article
vrijdag, 18 september 2015 om 13:16
xgn google image
Voor de nieuwe DLC Hearts of Stone van The Witcher 3 op 13 oktober moet je minstens tot level 30 hebben geleveld om te kunnen questen. Met deze 5 the Witcher 3 tips en tricks kom je snel op level 30 te zitten om op 13 oktober de Hearts of Stone te kunnen spelen.
Levelen in de Witcher 3 kan een ware hel zijn, zeker als je geen flauw idee hebt waar je moet beginnen of voor welke quests je de meeste experience kan binnenslepen. Als je de eerste keer buiten The White Orchard komt, is de wereld enorm en is er zoveel te ontdekken, dat je al snel de draad kwijtraakt en ergens midden in de wildernis vijanden tegenkomt die vele levels hoger zijn dan jij.
Daardoor is de kans groot dat je een snelle, pijnlijke dood zal sterven. Door de volgende 5 the Witcher 3 tips en tricks in je achterhoofd te houden tijdens het levelen zul je merken dat je snel tegen de level 30 aanzit. En dat heb je dus nodig voor Hearts of Stone.

Zoek de places of power

Bij de zogenaamde places of power krijgt Geralt een tijdelijke boost voor bijvoorbeeld zijn Aardteken of Igniteken, maar belangrijker is is dat Geralt ook een punt krijgt om een van zijn vaardigheden te verbeteren. Het verbeteren van een van de vier soorten vaardigheden bepaalt je persoonlijke speelstijl. En het zorgt er voor dat onder andere je aanvallen meer schade aanrichten of je kunt je punten besteden zodat Geralt een kleine kans krijgt om een vijand supersnel te executeren.
Je kunt echter ook je drankjes en wapenolie verbeteren door punten te besteden in de alchemievaardigheden van Geralt of juist je magische skills verbeteren. Voor iedere speelstijl zijn er mogelijkheden en het is volledig aan jezelf om de punten te besteden. Met behulp van deze 5 The Witcher 3 tips en tricks zul je merken dat het levelen een stuk makkelijker zal zijn, waardoor je alsnog supersnel level 30 kan zijn en in oktober kan beginnen met Hearts of Stone.

78401 2

Vind zoveel mogelijk fast travel punten

De fast travel punten in Temeria zijn van levensbelang als je zo snel mogelijk wilt levelen. De fast travel punten laten Geralt snel over de kaart reizen en omdat er in sommige quests veel gereisd moet worden, zijn de travelpunten essentieel voor de speler die zo snel mogelijk level 30 wil bereiken. Met de travel punten bespaar je een hoop tijd en moeite en bovendien ben je het reizen op de rug van Roach al snel zat als je dit keer op keer moet blijven doen.
Het enige probleem is dat je om de travel punten te gebruiken, ze eerst moet zien te vinden. Dat betekent dus dat je met Geralt de punten moet zoeken en er langs moet gaan voordat je ze kunt gebruiken als fasttravelpunten. Als je de travelpunten echter hebt gevonden, kun je als Speedy Gonzales over de map racen van quest naar quest.
78402 2

Loot vrijwel alles

Het looten van dode vijanden, kisten, planten en andere spullen is ook belangrijk om zo snel mogelijk level 30 te bereiken. Wapens en equipment kun je allemaal looten van vijanden en kisten, maar je kunt ook designs vinden voor nieuwe en betere zwaarden, wapenolie en equipment die je zelf kunt maken, mits je de juiste materialen hebt.
De materialen verzamel je ook door van alles te looten en oude zwaarden en uitrustingen uit elkaar te laten halen bij een van de vele smeden. Deze materialen kun je dan weer gebruiken samen met je gevonden designs om zo betere gear te maken, waarmee je sneller vijanden kunt vermoorden en meer klappen kunt incasseren. Met betere wapens en gear gaat het levelen in the Witcher 3 nog sneller.
78403 1

Vind designs van witcher gear

Met materialen kun je nieuwe wapens en gear maken, mits je de juiste designs hebt gevonden. De beste wapens en gear zijn van witcher scholen zoals de school van de kat of de school van de beer, die je alleen kunt craften als je de juiste designs hebt gevonden. Designs van deze wapens en gear liggen verspreid over de hele wereld maar zijn een zoektocht absoluut waard. De witcher gear kan vier keer versterkt worden en vaak blijft deze gear goed totdat je het kunt versterken. Op deze manier kun je heel lang met dezelfde set blijven lopen, zelfs tot na level 30.
Er zijn zowel lichte als halfzware en zware sets en afhankelijk van je eigen voorkeur is er voor iedereen een passende set. Met deze sets vormen zelfs sterkere vijanden geen uitdaging meer voor Geralt.
78404

Accepteer alle sidequests

Het klinkt natuurlijk logisch, maar het is echt belangrijk om, zeker in het begin, alle sidequests te accepteren en ook zo snel mogelijk te doen, mits je hoog genoeg bent in level. Hoewel de main storyline de rode draad vormt van The Witcher 3 geven de sidequests veel informatie over de context van het verhaal, maar nog belangrijker is dat ze je welbegeerde experience points geven.
Want, zonder experience points zul je immers nooit level 30 worden. De belangrijkste plek om side-quests te vinden zijn de notice-boards. Hier zijn veelal meerdere sidequests te vinden, uiteenlopend van het terugvinden van een vermist persoon tot het vermoorden van een cockatrice die een lokaal dorpje de stuipen op het lijf jaagt. Deze contract-missies leveren de meeste kronen en experience points op van alle sidequests en kun je het beste doen zodra je hoog genoeg bent in level om deze zonder veel moeite te kunnen doen.
Belangrijk bij het doen van quests is dat je maximaal vijf levels lager kunt zijn dan het level wat wordt aangeraden, anders zullen de meeste vijanden gehakt maken van Geralt. Probeer zo dicht mogelijk bij het aanbevolen level te zitten wanneer je een (side)quest gaat doen om te veel moeite te voorkomen.

Populair Nieuws