5 redenen waarom we GTA 6 nodig hebben

Article
zondag, 12 september 2021 om 11:00
gta 6 gameplay geruchtenf1612272539
Het is alweer een tijd geleden dat het nog steeds populaire spel GTA 5 uitkwam. In dit artikel kijken we naar 5 redenen waarom we GTA 6 nodig hebben. Eigenlijk willen we niet meer langer wachten..

De laatste GTA kwam uit in 2013

GTA 5 kwam in 2013 uit voor de PS3 en Xbox 360, het jaar daarop voor de Xbox one en PlayStation 4. De kans is klein dat GTA 6 nog verschijnt op deze consoles nu de Xbox one X en PS5 al uit zijn.

Eerder werd gehoopt dat GTA 6 zou worden aangekondigd nadat de nieuwe consoles op de markt kwamen. Die hoop verdween toen naar buiten kwam dat Rockstar met een verbeterde versie van GTA 5 zou komen voor de nieuwe consoles. Het zou zonde zijn als we GTA 6 pas zien verschijnen als de PS6 al uit is.

Duidelijkheid van hoe de game eruit gaat zien

Al sinds dat GTA 5 uit is, gaan er al veel geruchten rond zoals in deze lijst, over hoe GTA 6 eruit zou gaan zien zoals een grote map met verschillende steden of zelfs een stad in het buitenland. GTA 6 zou kunnen laten zien welke kant GTA op gaat. Pakt Rockstar het groot aan met veel verschillende steden in een map of houdt de ontwikkelaar het bij een stad? Wordt er teruggegaan naar het verleden of gaat het spel net zoals GTA 5 zich afspelen in het heden? Voor elke mogelijkheid is er wel een gerucht.

Een nieuw verhaal

Bij rockstar is men erg goed in het bedenken van een goed verhaal. Dat heeft het bedrijf recentelijk weer bewezen met Red Dead Redemption 2. GTA 5 heeft vooral de blijvende populariteit te danken aan de online versie, maar een goede story mode is onmisbaar in een nieuwe GTA.

Een nieuwe wereld ontdekken

Open werelden worden steeds populairder, maar Rockstar is wel een van de beste in het maken van open werelden. Het zou mooi zijn om weer een nieuwe wereld te ontdekken die toch herkenbaar is door de stijl van GTA.

Opnieuw beginnen

GTA 5 is al een tijdje uit en in de online versie zijn een hoop mensen al heel ver. Zo ver dat je niet veel meer kan behalen in de game. Er komen natuurlijk wel nieuwe updates met nieuwe content, maar als je al zoveel geld hebt dat je het niet snel op zal maken zit er niet echt meer een uitdaging in. Door de komst van GTA 6 komen er weer een hoop nieuwe uitdagingen bij.
gta yachtf1631023409

Nog even wachten

Het is onwaarschijnlijk dat GTA 6 snel uit zal komen. Het zal waarschijnlijk nog een paar jaar duren. Tot die tijd is er nog genoeg te doen in GTA 5. Rockstar komt nog steeds met nieuwe updates en dat zal wel doorgaan tot GTA 6 uit wordt gebracht.