5 redenen waarom je Spotify Premium wilt

  Iedereen kent de populaire streamingdienst Spotify wel: dé muziek-app van het moment. Maar wist je ook dat je de mogelijkheid hebt om een abonnement te nemen? Voor 10 euro per maand heb je een abonnement. Maar waarom Spotify Premium? In dit artikel lees je waarom de overstap naar Spotify Premium zeker de moeite waard is!

  Spotify zien we steeds vaker terugkomen en de streamingdienst wordt ook steeds populairder. Je kan muziek luisteren op je computer in de download-versie, de webvariant en je kan ook luisteren op je smartphone of tablet. Daarnaast is Spotify perfect om nieuwe muziek te ontdekken door de "bladeren"-functie. Niet gek dus, dat steeds meer gebruikers besluiten een abonnement te nemen.

  Dit zijn 5 redenen waarom de overstap naar Spotify Premium zeker een goed idee is!

  5. Offline muziek luisteren

  Met een abonnement is het mogelijk om nummers, of zelfs hele afspeellijsten, te downloaden. Zo kan je offline muziek luisteren waar je ook bent en op welk apparaat dan ook. Zo kan je dus muziek luisteren op je laptop zonder internetverbinding en op je telefoon bespaar je heel wat MB's. Niet meer afhankelijk van het internet dus!

  4. Reclamevrij luisteren

  De gratis variant van Spotify zit vol reclame: er verschijnen continu pop-ups, banners en tijdens het luisteren komt er af en toe ook een reclame doorheen knallen. Erg vervelend als je lekker je muziek aan het luisteren bent en er af en toe zo'n reclame doorheen komt. Vooral wanneer je rustige muziek luistert en er eens om de zoveel nummers een veel te vrolijke vrouwenstem komt adverteren met irritante "luister naar deze afspeellijst" en "klik op deze link"-reclames.

  Reclames zijn eigenlijk nooit leuk en het liefst zouden we ze zo vaak mogelijk doorspoelen. Met Spotify Premium ontloop je reclames. Je kan reclame-vrij genieten van je afspeellijsten en hebt een feed zonder grote, aanwezige banners en pop-ups.

  3. Luisteren in hogere geluidskwaliteit

  Spotify biedt ook een abonnement de mogelijkheid om nummers te streamen in hogere geluidskwaliteit. Je kan kiezen tussen "normaal" (96 kbit/s), "hoog" (160 kbit/s) en "extreem" (320 kbit/s). Dit houdt in: kilobits per seconde en dit bepaalt de geluidskwaliteit van de muziek die je luistert. Daarnaast is er ook de "automatisch"-optie, afhankelijk van je internetverbinding.

  De gratis-variant geeft standaard de "hoge" geluidskwaliteit. Maar met Spotify Premium kun je dus naar "extreem" gaan en je muziek luisteren met een keer zo'n hoge geluidskwaliteit.

  2. Onbeperkt nummers overslaan

  Met Premium stap je uit de "shuffle-modus" waar je maar een beperkt aantal nummers over mag slaan. Als je een lijst aanklikt, gaat hij standaard in shuffle waardoor je dus niet zelf in de hand hebt welke nummer je wilt horen. Wel krijg je de mogelijkheid om 5 nummers per dag door te spoelen, maar daarna zul je dus nummers helemaal af moeten luisteren voor je door kan gaan naar de volgende. Je kan dus niet bepalen naar welk nummer je wilt luisteren, en als je een minder leuk liedje hebt zul je deze ook moeten aanhoren tot Spotify automatisch door gaat naar de volgende.

  Met Spotify Premium kan je de nummers aanklikken die je wilt, en kan je ook door-en terugspoelen wanneer je wilt. Geen limiet meer, dus.

  1. Prijs-kwaliteitverhouding heel goed

  Er is natuurlijk het standaard-abonnement voor 10 euro per maand, maar Spotify biedt meer vormen van Premium. Je hebt bijvoorbeeld ook het familie-abonnement en studentenkorting. Met een familie-abonnement koppel je vier accounts aan elkaar, en betaal je 15 euro per maand. Perfect dus voor je gezin.

  En studenten betalen slechts vijf euro per maand voor hun abonnement. Daarnaast geeft Spotify de eerste drie maanden van je lidmaatschap ook flinke korting: de eerste drie maanden betaal je maar 0.99 euro.

  De prijs-kwaliteitverhouding is dus hartstikke goed, en een Premium-abonnement is je geld driedubbel waard. Wij zeggen: doen!

  Ook zo'n fan van Spotify? Wij hebben 10 leuke en handige tips voor de app op een rijtje gezet, zodat je nóg meer uit je account kan halen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.