5 redenen om Marvel's Midnight Suns te pre-orderen

Article
donderdag, 17 november 2022 om 18:00
midnight sunsf1629915328
Nog eventjes geduld en dan komt Marvel's Midnight Suns in de winkelschappen te liggen. Twijfel je nog om deze nieuwe game van 2K te pre-orderen? Dit zijn de redenen waarom je dit zeker weten wel moet doen!

Bijzondere samenstelling van helden

In Marvel's Midnight Suns speel je als een team samengesteld van iconische Marvel karakters. Zo zitten er verschillende karakters van de Avengers, X-Men, Runaway en nog meer in het team. Het hele team bestaat uit Spider-Man, Captain America, Iron Man, Doctor Strange, Blade, Scarlet Witch, Wolverine, Captain Marvel, Ghost Rider, Nico Minoru en Magik. Dit zijn niet echt karakters die je vaak samen in een game zult zien. Dit is ook waarom Marvel's Midnight Suns een game is om in de gaten te houden.
Daarnaast is er ook nog een origineel karakter bedacht voor de game. Dit karakter heet de Hunter en is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van het team, aangezien zij de enige is die de kwaadaardige vijand Lilith kan stoppen.
midnight suns gameplay overview 4f1667985967

Creëer je eigen Marvel held

Het nieuwe karakter in Marvel's Midnight Suns is bovendien zeer speciaal. De Hunter is namelijk je eigen karakter als wie je speelt in de game. Je kunt dan ook zelf in detail bepalen hoe dit karakter eruitziet en kan zelfs de slaapkamer in de The Abbey (de basis van de Midnight Suns) inrichten.
Daarnaast kun je ook nog eens als je eigen karakter vriendschappen vormen met de andere superhelden in je team. Je kan zelfs een-op-een activiteiten met je favoriete helden uitvoeren en goede vrienden met ze worden.
midnight suns gameplay overview 3f1667985777

Unieke game binnen het genre

Van superheldengames verwachten we bijna altijd dat het een action-adventure game is. Bij Marvel's Midnight Suns is dit totaal niet het geval. De game is strategisch, maar heeft daarnaast ook nog genoeg actie. Het lijkt op het eerste gezicht op een eerdere game van 2K, namelijk X-COM. Maar ook dit is niet helemaal waar. Hoewel ook Marvel's Midnight Suns turn-based is, gaat je held bijvoorbeeld niet permanent dood. Het heeft daarnaast ook allerlei RPG elementen zoals het vrijspelen van kostuums voor karakters, skills upgraden en dialogen kiezen.
De game bevat verder ook een strategisch kaartsysteem. Elke missie speel je met een team bestaande uit drie spelers. Met een deck van willekeurige kaarten laat je de helden aanvallen en manoeuvres uitvoeren. Marvel's Midnight Suns is dus eigenlijk ook een soort kaartspel, gecombineerd met turn-based strategie en RPG elementen.
midnight suns gameplay overview 2f1667985768

Support na launch

2K heeft aangekondigd dat Marvel's Midnight Suns na de launch nog voor enige tijd content gaat ontvangen. Na release komen er namelijk sowieso nog vier DLC packs naar de game. Het is verder ook al bevestigd dat de eerste DLC pack de populaire superheld Deadpool gaat bevatten. Daarnaast worden later ook Venom, Morbius en Storm toegevoegd.
Zodra je de legendary editie in de pre-order zet krijg je de season pass die de vier DLC packs bevat. Daarnaast krijg je bij deze editie ook 23 extra skins voor de Marvel helden.

Pre-order bonussen

Er zijn dus verschillende edities van Marvel's Midnight Suns te koop. Naast de Legendary Edition heb je ook op PC de Standard Edition, op console de Enhanced Edition, digitaal de Digital+ Edition en als laatst dus de Legendary Edition. Dit is wat je bij elke editie erbij krijgt:
  • Standard Edition: de game
  • Enhanced Edition: de game en 5 extra skins
  • Digital+ Edition: de game en 11 extra skins
  • Legendary Edition: de game, 23 extra skins en de season pass
Bij het aanschaffen van alle edities krijg je voor release de pre-order bonussen. Deze bevat een extra skin voor Doctor Strange, namelijk de Defenders Skin. Als je de Legendary Edition in de pre-order stopt, krijg je de Doctor Strange Defenders Skin 30 dagen extra dan andere spelers. Het is nu de game een paar keer uitgesteld is, dus het perfecte moment om het alvast te pre-orderen!
Dit artikel is in samenwerking met 2K Games.