5 redenen om de Sony INZONE buds te kopen

Article
zaterdag, 21 oktober 2023 om 11:00
inzone buds 3f1697727602
De ster van de aankondiging over de nieuwe producten van de INZONE-lijn zijn de nieuwe INZONE buds. Maar moet je de earbuds ook echt in huis halen? XGN geeft jou vijf redenen om de INZONE buds te kopen!

Onovertroffen batterijduur ten opzichte van de competitie

Volledig opgeladen kun je 12 uur gamen met de INZONE buds. Is dat niet genoeg dan kun je daarbij nog eens 12 uur optellen met de oplaadcase voor een totaal van 24 uur. Dat is binnen de gaming-industrie voor een oortelefoon ongehoord lang, vooral omdat dit de batterijduur is met gebruik van de USB-C dongle! Daarmee streeft Sony de concurrentie voorbij.

Geluid wat vanuit 360 graden om jou heen komt

Voor degenen die 360 spatial sound nog niet hebben ervaren denk aan een thuisbioscoop met sprekers en Dolby Surround, maar dan vele malen kleiner en compacter voor maar 200 euro! Dat is een stuk goedkoper om daadwerkelijk te horen dat iemand achter je loopt en zich ook daar bevindt in het spel. En als klap op de vuurpijl is de spatial sound aanpasbaar aan jouw unieke gehoorgang door testgeluiden en een foto van jouw oorschelp.
inzone buds 11f1697727614

Active Noise Cancelling wat zich met de top meet

Sony heeft de reputatie uitmuntende Active Noise Cancelling technologie te hebben dat zich kan meten met de beste in de industrie, zoniet Bose daarin overtroffen. Dit garandeert dat je ongestoord kunt gamen zonder last te hebben van de omgeving om jou heen. Dan kan een mooi voordeel zijn als je competitief aan het gamen bent en niet afgeleid wil worden.

Geen geluidje wat je gaat missen

Er is niks storender dan dat een geluidsignaal wordt verbroken waardoor je niet weet waar jouw tegenstander zich bevindt. Bluetooth kan dat niet garanderen, maar een 2.4 GHz draadloze verbinding wel! De INZONE buds hebben door de USB-C transceiver draadloos een 2.4 Ghz verbinding met 30 ms low latency. De low latency zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat je iets in het spel niet hebt gehoord omdat het geluidssignaal tijdelijk is onderbroken. Daarnaast zit er ook vrijwel geen vertraging op de lijn, zodat je geen audio cues in de game mist.

Geen hoofdpijn na lange sessies

Welke gamer herkent het probleem van hoofdpijn, doordat de headset zo hard knelt op je oren? Of anders dat het niet knelt, maar de headset erg gemakkelijk van jouw hoofd valt? En dan hebben we het nog niet gehad over zweten rondom de oren door de iets te warme earpads. Of oortelefoons die te diep zitten waardoor je pijn krijgt in jouw gehoorgang? Daar hoef je je met de INZONE buds geen zorgen over te maken. De earbuds zitten comfortabel en zitten bovendien goed vast, zodat je er niet tijdens een fanatieke sessie uitvallen.

Populair Nieuws