Instagram app - Vijf redenen om Instagram te gebruiken

Article
zaterdag, 09 juni 2018 om 11:03
instagram app redenen om instagram te nemen 132872
Iedereen kent de Instagram app wel, maar niet iedereen maakt er gebruik van. Als je dit nog niet doet, dan zou ik zeker een kijkje nemen op Instagram. Ben je nog niet overtuigt? Dan hebben we hier 5 redenen waarom je van Instagram gebruik wil maken!

Je kan je favoriete personen volgen

Omdat enorm veel beroemde mensen een Instagram account hebben, heeft jouw idool waarschijnlijk ook een account op de app. Deze kan je volgen zodat je op de hoogte blijft van wat hun aan het doen zijn en de nieuwste foto’s van hun kan vinden.
Niet alleen kan je hun laatste geposte foto’s en video’s bekijken, ook kan je hun ‘verhaal’ bekijken. Hierbij kan je hun laatste updates volgen. Wat ze allemaal doen, waar ze zijn en bijvoorbeeld wat ze eten.
132873

Livestreams

Niet heel lang geleden kwam Instagram met een functie waar je op live kon gaan. Je kan via Instagram dus een livestream uitzenden of bekijken.
Op de verken pagina op Instagram heb je ook een pagina genaamd ‘Top Live’. Hierbij zie je de meest bekende livestreams van dit moment. Deze mensen volg je meestal niet en zijn gewoon mensen die veel views op hun livestream hebben. Deze kan je bekijken en liken.
132877

Je kan de leukste dingen opslaan

Als je door je tijdlijn scrollt op Instagram, dan vind je vaak berichten die je zo leuk vind dat je ze nog een keer moet bekijken. Je kan de berichten wel liken, maar dan zijn ze een stuk minder makkelijk terug te vinden.
Een bericht opslaan kan met één simpele klik. Vervolgens komt deze op een pagina waar alle berichten staan die jij opgeslagen heb. Hierdoor kun je de leukste berichten die je gezien heb makkelijk terug vinden.
132879

Hashtags

Op Instagram kan je onder je foto’s hashtags plaatsen van wat er bijvoorbeeld op je foto staat. Als je bijvoorbeeld een nieuwe game heb gekocht kan je #game of #newgame er bij zet, dan beland deze foto onder de hashtags die je genoemd heeft. Dit houd in dat als mensen gaan zoeken op die hashtags, ze jouw foto’s kunnen zien.
Tegenwoordig kun je ook hashtags volgen op Instagram, dit houd in dat wanneer je een hashtag gaat volgen, dat de meest populaire en beste foto’s in jouw tijdlijn belanden.
132881

Verkennen

Je volgt een aantal mensen op Instagram. Misschien zijn dit dingen die je interesseren, mensen die je leuk vind, of gewoon je vrienden. Als je op zoek bent naar nieuwe dingen om te ontdekken, dan is het misschien slim om een kijkje te nemen bij ‘verkennen’.
Op de pagina waar ‘verkennen’ is, worden foto’s en video’s jou aangeboden waarvan Instagram denkt dat het goed bij je past. Je kan door de filmpjes en foto’s scrollen en kijken of er iets bij zit wat je leuk vind. Als het in de smaak valt, kan je een kijkje op het account nemen en deze misschien kan volgen.

Ga jij de Instagram app al downloaden?

Nog niet overtuigt? Dan hebben we hier leukste instagram filters. Als je al Instagram heb, dan zijn hier 10 instagram tips voor meer volgers.

Populair Nieuws