Assassin's Creed: Valhalla: 5 plekken die we willen zien

Article
dinsdag, 06 oktober 2020 om 23:00
assassins creed valhalla artworkf1619781989
Met de releasedatum van Assassin’s Creed: Valhalla op 10 november komen we ondertussen wel erg in de buurt van de nieuwe game uit de populaire reeks van Ubisoft. De spellen staan er natuurlijk om bekend dat ze plekken uit de geschiedenis op een prachtige manier laten zien. Deze plekken zouden we dan ook graag terugzien in het twaalfde spel uit de reeks.

Londen

Natuurlijk is de kans dat Londen in het spel voorkomt erg aanwezig, maar niet veel mensen beseffen zich hoe speciaal dit is. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat de hoofdstad van Engeland zoals wij het kennen voorkomt in een van de games. In Assassin’s Creed Syndicate speelt zich onder anderen af in Londen in 1868. Het zou heel vet zijn om de stad ook 1000 jaar eerder te kunnen zien. Op deze manier kan je de stad vergelijken en zien hoe enorm het veranderd is in de jaren, maar ook wat er nog hetzelfde is. Hierom hopen wij Londen te zien in Assassin’s Creed: Valhalla

Parijs

Iedereen wil ooit wel eens een bezoek brengen aan de stad van de liefde, dus waarom niet als een Viking in Assassin’s Creed. Ook Parijs was eerder te zien in AC Unity en zou het heel vet zijn om te kunnen vergelijken, maar ook omdat Parijs in de tijden van de Vikings al een van de meest welvarende steden ter wereld was. Parijs was toen al een stad waar iedereen zijn ogen op uit keek. Bizarre gebouwen waren te zien achter de torenhoge stadsmuren die dag en nacht bewaakt werden. Parijs is zeker een locatie die wij graag terug zouden zien in Assassin’s Creed: Valhalla.

IJsland

Bijna precies rond de tijd dat de game zich afspeelt ontdekten de Vikings IJsland. Het zou ons ontzettend gaaf lijken als IJsland een deel van de game zou worden, ook al is die kans niet heel erg groot. Misschien word jij wel één van de ontdekkingsreizigers die als eerst voet zet op het land. In principe gebeurt er alleen erg weinig wanneer de Vikings voor het eerst aankomen op de plek, maar Ubisoft kennende weet ze altijd wel wat te bedenken voor welke situatie dan ook.

Perzië

Deze plek heeft voor Assassin’s Creed een nostalgische waarde, aangezien de spellen afgeleid zijn van de spellen van Prince of Persia. Het zou een mooi eerbetoon zijn aan de ‘roots’ van het spel en daarbij ook nog eens historisch correct. Perzië, tegenwoordig bekend als Iran, was een plek waar Vikings vaak kwamen. De connectie tussen Assassin’s Creed en Perzië is bijna te goed om buiten het spel te laten. Een echte buitenkans voor Ubisoft om de geschiedenis met het heden te mengen.
assassins creed valhalla enemyf1591199136

Novgorod

Novgorod was de hoofdstad van wat wij tegenwoordig kennen als Rusland. Dit was één van de plekken die ontstaan is doordat Vikings daar een vestiging plaatste. Het land dat toen daadwerkelijk nog groter was en bekend stond als ‘Rus’ draaide wel een heel andere kant op dan de Noormannen. Novgorod werd uiteindelijk een christelijke plaats. De stad was wel een heus spektakel een een hele bijzondere stad om erbij te hebben in Assassin’s Creed: Valhalla.

Populair Nieuws