5 games die wij graag op de Nintendo Switch willen zien!

Article
zaterdag, 05 januari 2019 om 10:00
10 nintendo switch games die wij graag zouden willen zien 144195 3
Sinds de release van de Nintendo Switch zijn er steeds meer games uitgekomen op de handheld console. Het apparaat wordt steeds populairder en dat is maar goed ook, want dan zullen er meer toffe games op uitkomen. Wij hebben 10 games die wij graag op de Nintendo Switch zouden willen zien voor je op een rijtje gezet .

5. De Sims 4

Onderaan in onze lijst van 10 games die wij graag willen zien op de Nintendo Switch staat De Sims 4. De meeste mensen kennen De Sims wel en dat is ook logisch. De eerste game kwam namelijk al uit in 2000 en heeft sindsdien een grote fanbase. Fans houden ervan om uren te spenderen aan het maken van je personage om er vervolgens alles mee te kunnen doen wat je maar wilt. Alles is mogelijk in De Sims!
De Sims 4 is de laatste game van De Sims serie die is uitgebracht. De game verschilt nogal van zijn voorgangers, want er is een belangrijke nieuwe feature toegevoegd aan de game. Je sims kunnen nu emoties voelen en reageren op de omgeving. Als een sim bijvoorbeeld een nerd eigenschap heeft en hij niet genoeg videogames speelt, raakt hij geïrriteerd.

Gemoedstoestand van je sims veranderen

Hetzelfde geldt voor een sim die van het buitenleven houdt en continu binnen zit. Dit maakt de game net even een tandje realistischer dan voorheen. De gemoedstoestand van je sims hebben invloed op de omgeving. Zo heeft een verdrietige sim moeite om 's ochtends uit bed te komen of gaat hij agressief koken zodra hij boos is.
De Sims 4 is te vinden op allerlei platforms, zoals de PlayStation, Xbox en PC, maar ook op mobiel. Als er een spin-off versie van De Sims op mobiel te bespelen is, waarom zou dit dan ook niet kunnen op een Nintendo Switch? Wij zouden De Sims 4 graag willen zien als een van de 10 games op de Nintendo Switch.
144197

4. Life is Strange

Life is Strange is een toffe game met een mooi verhaal en goed uitgewerkte personages. De game kwam uit in 2015, is verdeeld in meerdere episodes en is op veel verschillende platforms te spelen. Aangezien de game ook op mobiel uitkwam, denken wij dat het moet lukken om de game op de Nintendo Switch uit te kunnen laten komen.
De game volgt het verhaal van de 18-jarige Max Caulfield die een studie fotografie volgt op Blackwell Academy. Nadat ze een visioen krijgt over een tornado die de hele stad vernietigt, komt ze erachter dat ze bovennatuurlijke krachten heeft. Zo kan ze terug in de tijd gaan en ziet ze soms visioenen van grote gebeurtenissen, zoals in dit geval de storm.

Op avontuur met Max en Chloe

Max komt haar voormalig beste vriendin Chloe tegen, ze heeft haar al tijden niet meer gezien. Al snel bouwen ze weer een goede band op en lijkt het net alsof ze elkaar nooit hebben gemist. Samen met Chloe moet Max zien om te gaan met haar krachten en alle geheimen die ze ontdekt op Blackwell Academy. Uiteindelijk komt ze voor een moeilijke keuze te staan, waarbij ze dingen moet opofferen.
Life is Strange bespreekt zware thema’s als alcohol en drugs, geweld, depressies en sexualiteit. Ondanks het een vrij rustige game is, gebeuren er heftige dingen in de game. Hierbij kan je denken aan wapengeweld of het plegen van zelfmoord. Toch zorgt dit er wel voor dat sommige taboes worden verbroken. Wij zouden deze game dan ook zeker als een van de 10 games op de Nintendo Switch terug willen zien!
144203

3. Zelda: Twilight Princess HD

We zijn inmiddels bij onze top drie aangekomen en hier kan onze favoriete held in zijn groene pakje dan ook zeker niet uit ontbreken. Nadat Breath of the Wild een ontzettend groot succes werd op de Nintendo Switch, vinden wij dat Twilight Princess ook wel terug zou mogen komen op de console.
Het verhaal van de game volgt zoals altijd het leven van Link. Het land van Hyrule is bedekt in Twilight, een donker deken dat het land in een schemerwereld brengt. Alle inwoners veranderen in monsters of geesten en vrezen voor hun leven. Zodra Link in de Twilight Realm belandt, verandert hij in een wolf. Hij ontmoet Midna, een sidekick met een neerbuigende houding, die af en toe toch heel behulpzaam kan zijn. Wij willen de game graag terug zien op de Switch zodat we nog meer van deze fantastische game kunnen genieten.
144204

2. Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts 3 is momenteel nog niet uit, maar fans zijn mega hyped voor deze game. Ook wij zitten te popelen om te zien wat voor emoties deze game ons zullen brengen. Kingdom Hearts scoort over het algemeen wel vrij goed, dus wij verwachten dat Kingdom Hearts 3 een topper zal gaan worden. Vandaar dat de game op nummer twee staat van alle games die wij graag op de Nintendo Switch zou willen zien.
De nieuwe Kingdom Hearts is de twaalfde aflevering in de serie, een vervolg op Kingdom Hearts 2 en het laatste hoofdstuk in de Dark Seeker-saga. Hoofdpersoon Sora start samen met Donald Duck, Goofy, King Mickey en Riku een zoektocht naar de zeven Guardians of Light en de 'Key to Return Hearts'. Ze proberen het plan van meester Xehanort om een Keyblade War tot stand te brengen dwars te bomen. De fantasiewereld met onze favoriete personages zouden wij graag op de Switch willen zien, omdat we de game dan voortaan overal onderweg kunnen spelen!
144205

1. Red Dead Redemption 2

Trek je cowboyhoed maar alvast uit de kast, want de absolute topper in onze lijst van games die wij terug willen zien op de Nintendo Switch is Red Dead Redemption 2! De game speelt zich af in Amerika, 1899. Een overval gaat vreselijk mis in een stad genaamd Blackwater. Arthur Morgan en de Van der Linde Gang moeten vluchten en zien te overleven. Uiteindelijk moet Arthur een keuze maken. Wil hij een goed persoon worden die zijn eigen idealen volgt of moet hij loyaal aan de Gang zijn?
Alle dieren in Red Dead Redemption 2 gedragen zich op een unieke manier. Er zijn veel verschillende dieren die ieder op hun eigen manier op de omgeving reageren. Ze maken allemaal deel uit van een ecosysteem en moeten voortdurend vechten voor hun plaats in de voedselketen. Los van het jagen op dieren kan je ook wilde paarden temmen. Je paard is je constante gezelschap, wat betekent dat het dier je goed moet vertrouwen.
Helaas moeten we zeggen dat Red Dead Redemption 2 hoogstwaarschijnlijk niet naar de Switch zal komen. Reggie Fils-Aime, bestuursvoorzitter van Nintendo of America, gaf in een interview met The Hollywood Reporter toe dat hij graag een Switch versie van de game had willen zien. Dit ging alleen niet door omdat de ontwikkeling van de game al begon voordat er werd gesproken over een Switch versie. De titel is later alleen wel uitgekomen op PC, dus alles is nog mogelijk.

Welke games wil jij op de Nintendo Switch terug zien?

Toch zouden wij de game graag op de Switch willen zien en zo zijn er meer toffe games die geweldig zouden zijn om onderweg te kunnen spelen. Welke games zou jij graag op de Nintendo Switch willen zien? Laat het ons weten in de reacties.
Dit bericht is op 18 augustus 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties