5 Goede Netflix series die nog een maand zijn uitgesteld

Article
maandag, 17 september 2018 om 18:00
5 goede netflix series die nog een maand zijn uitgesteld 138925
Al enkele weken stond er een melding op Netflix dat verschillende topseries op 8 september zouden verdwijnen. Op het laatste moment bleek toch dat Netflix de rechten met een maand heeft verlengd, maar niet voor alle series. Als de rechten niet opnieuw worden verlengd, verdwijnen de series alsnog op 8 oktober.
Het is Netflix dus gelukt om de rechten van sommige series te verlengen, maar niet voor allemaal. Zo mist American Horror Story één seizoen. Modern Family en White Collar raakten allebei zelfs drie seizoenen kwijt. Wanneer de uitgestelde series definitief worden verwijdert, is niet bekent. Daarom hebben wij de 5 Netflix series die nog een maand zijn uitgesteld, voor degenen die het niet willen missen.
Wil je weten welke films en series erbij zijn gekomen op Netflix? Hier is een overzicht van de tweede helft van september. Wil je juist weten welke series nog moeten uitkomen dit jaar? Wij hebben de top 10 beste Netflix series die nog komen in 2018.

New Girl

Nadat Jess, gespeeld door Zooey Deschanel, haar vriend Spencer betrapt met een ander meisje, is ze op zoek naar een nieuwe woning. Ze gaat samenwonen met drie vrijgezellen mannen: Nick, Schmidt en Winston. Ze vinden Jess haar gedrag een beetje raar, maar steunen haar volledig.
Jess haar beste vriendin, Cece, is een succesvol model en komt vaak langs bij Jess. Alle personages vormen hierdoor een goede vriendschap met elkaar, waardoor later relaties ontstaan.
In Nederland wordt New Girl uitgezonden door MTV en RTL7. Het zevende en overigens laatste seizoen staat nog niet op Netflix. De eerste zes seizoenen wel.
138997 2

Sons of Anarchy

De Sons of Anarchy MC is een fictieve motorclub in de Verenigde Staten en daarbuiten. De club is te herkennen aan het clublogo: een Magere Hein. De Sons of Anarchy MC hebben de stad Charming overgenomen, waar het verhaal zich afspeelt.
De serie gaat voornamelijk over het club- en privéleven van Jax Teller. Hij probeert zijn leven als vader en vicepresident van de club in balans te brengen. De president van de motorclub ziet graag geweld, terwijl Jax dit graag wil veranderen. De clubleden raken daardoor in verschillende situaties verzeild. De serie laat zien wat voor een invloed dit heeft op Charming en de mensen die daar leven.
Sons of Anarchy heeft alle 7 seizoenen op Netflix staan.
139049

Prison Break

Lincoln Burrows zit, onterecht, in de Fox River State Penitentiary. Hij zou de broer van de vicepresident van Amerika hebben vermoord. Michael Scofield, de broer van Lincoln, pleegt een gewapende overval zodat hij in dezelfde gevangenis terechtkomt. Michael was bouwkundig ingenieur bij Maxwell & Schaum, het bedrijf dat de gevangenis renoveerde. Hierdoor kent hij het gebouw goed.
Buiten de gevangenis geloven twee advocaten dat Lincoln onschuldig is. Ze proberen hem vrij te krijgen, maar worden ondertussen tegengewerkt door agenten die in dienst zijn van de vicepresident.
De eerste vier seizoenen staan op Netflix.
139050 1

Homeland

Carrie Mathison is geschorst vanwege een illegale operatie in Irak. Ze is daarna overgeplaatst naar de afdeling Contraterrorisme van de CIA in Virginia. Tijdens de illegale operatie in Irak werd ze gewaarschuwd dat een Amerikaanse krijgsgevangene was overgelopen naar Al-Qaida.
Carrie krijgt daarna de informatie dat een Amerikaanse Sergeant Marinier, Nicholas Brody, is gered tijdens een Delta Force Operatie. Ze gelooft dat Nicholas degene is voor wie ze is gewaarschuwd. De Amerikaanse overheid en CIA zien Nicholas alleen als een oorlogsheld.
Ze vertrouwt maar één persoon en dat is haar mentor Saul Berenson. Ze riskeert alles om achter de waarheid te komen.
Op Netflix staan 6 seizoenen.
139051

How I Met Your Mother

De serie gaat over Ted Mosby. Hij vertelt in het jaar 2030 aan zijn zoon Luke en dochter Penny hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Dit begon in 2005, toen hij zevenentwintig jaar was.
Hij woonde in New York met zijn vrienden Marshall Eriksen en Lily Aldrin. Recht onder het appartement zit een bar, genaamd MacLaren's. Hier ontmoet hij Barney Stinson en Robin Scherbatsky. De vijf worden goede vrienden. Ted wordt uiteindelijk verliefd op Robin, maar de liefde is niet meteen wederzijds.
Het verhaal wordt door middel van flashbacks duidelijk gemaakt. De show combineert humor met drama en heeft 9 seizoenen op Netflix staan.

Populair Nieuws