5 leuke iPhone X tweets - Grappige reacties op de nieuwe iPhone X

Article
woensdag, 13 september 2017 om 12:29
xgn google image
Tijdens het Apple Keynote evenement zijn een hoop nieuwe apparaten aangekondigd door Apple. Hieronder valt de iPhone X die een hoop reacties opwekte, vooral over de prijs van het apparaat. Lees nu de beste iPhone X tweets die wij voorbij hebben zien komen.
De geruchten van de afgelopen maanden lijken bijna allemaal te kloppen. Zo is aangekondigd dat de iPhone X ontgrendeld zal worden door middel van een FaceID en dat de thuisknop geheel mist. De telefoon zal in twee verschillende kleuren beschikbaar komen. Voor uitgebreidere informatie over de features die het apparaat zal bevatten, lees dan dit nieuwsbericht.
Verder zijn de iPhone 8, een Apple 4K TV en de Apple Watch Series 3 aangekondigd. De iPhone 8 komt 22 september al in de winkels te liggen en is vanaf 15 september te reserveren.

5. Draadloos opladen

Apple heeft bevestigd dat de iPhone X gebruik zal maken van draadloos opladen. Iemand op Twitter was hier niet heel erg van onder de indruk. Zij meldt dat ze haar elektrische tandenborstel 15 jaar geleden al draadloos op kon laden.

4. Beroemdheden en FaceID

Door de technologieën van tegenwoordig lijkt het net alsof telefoons een eigen bestaan gaan lijden. De volgende gebruiker maakte een grapje dat de iPhone X Beyoncé kan herkennen wanneer zij de FaceID functie gebruikt.

3. Ook positieve reacties

Er is niet alleen geklaag over dat de telefoon een fortuin kost, de trailer zorgt namelijk ook voor een hoop positieve reacties. Zo merkte deze gebruiker op dat de Animoji feature er wel heel vet uit ziet. Deze functie zorgt ervoor dat je emoji’s kan laten bewegen zoals je jouw hoofd ook beweegt.

2. Je nier verkopen

Mensen vinden de telefoon over het algemeen tof, maar wél duur. Deze Indische twitteraar zou wel een alternatieve betaaloptie willen, namelijk je nier verkopen. De foto toont naast VISA en MasterCard ook een afbeelding van een nier. Er komen veel grappen over nieren voorbij op Twitter. Zo plaatste een andere gebruiker een foto[link] van de persconferentie waar de getoonde prijs is bewerkt naar “Je linkerlever”.

1. iPhone X Face-off Unlock

Telefoons ontgrendelen met je vingeraafdruk is al lang niet hip meer. En wat nou als iemand à la CSI een vingerafdruk van een gebruikt glas afhaalt en die vervolgens gebruikt? Daarom krijgt de iPhone X de mogelijkheid om de telefoon te ontgrendelen door je gezicht te laten scannen. Maar of dat nou wel zo veilig is.....

Populair Nieuws