5 Handige Fallout 76 BETA tips - Overleven in Appalachia!

  We hoeven niet meer lang te wachten tot Fallout 76 uit komt, maar met de BETA geeft Bethesda ons een voorproefje van het gevoel van de game. In deze special laten wij 5 handige Fallout 76 BETA tips zien zodat jij een perfecte start maakt met je avontuur in deze post-apocalyptische game.

  5. Inventaris geordend houden

  Je inventory goed beheren is niet voor iedereen een leuke taak. Het liefst wil je dat je alles kan oppakken wat je ziet liggen. Helaas werkt dat niet zo in Fallout 76 en ben je beperkt in wat je allemaal bij je kan dragen. Het is daarom ook niet slim om alles op te pakken wat je ziet liggen. Pak bijvoorbeeld alleen ijzeren voorwerpen als je die grondstoffen nodig hebt.

  Eén van onze Fallout 76 BETA tips is dus niet te hebberig worden met alle voorwerpen die je ziet liggen. Denk goed na bij wat je precies nodig hebt en maak een lijstje. Wanneer je van plan bent armor te craften bijvoorbeeld, kijk dan goed naar wat je daar voor nodig hebt en neem alleen die items met je mee. Zo zorg je ervoor dat je niet te veel bij je hebt en dus langzamer wordt.

  Het is ook handig om veel ruimte te maken wanneer je op een groot avontuur gaat of een quest doet. Wanneer je bij een kamp bent kan je al je spullen in een kist stoppen. Bethesda heeft zelfs een knop waarbij je alle junk in één keer in de kist gooit. Zo bespaar je tijd en ruimte! Maar denk er wel aan dat je kist ook niet oneindig veel ruimte heeft.

  4. Vorm een team

  Hoewel Fallout 76 gebaseerd is op multiplayer, hoef je niet in een team te spelen als je daar geen zin in hebt. Het is wel aan te raden om een team te vormen of te joinen. Je bent namelijk niet verplicht om bij je teamleden te blijven, je kan alsnog in je eentje rondlopen in de wereld. Maar de reden waarom het goed is om in een team te zitten is omdat je extra XP krijgt en caps wanneer zij quests voltooien.

  Als deel van onze Fallout 76 tips raden wij dus aan samen te werken met anderen, zelfs als je dus niet daadwerkelijk samenwerkt. Een groep vrienden bij elkaar sprokkelen is altijd leuker dan alleen spelen, maar einzelgängers kunnen er op deze manier ook wat voordeel er uit halen.

  Een team is niet alleen handig voor extra XP of caps, je kan de spelers ook gebruiken als een soort fast travel. Je kan namelijk naar snel naar je teamleden teleporteren. Dat maakt het makkelijk om sneller van A naar B te gaan.

  3. Hacken en lockpicken

  Fallout 76 werkt met een level-systeem genaamd ‘’S.P.E.C.I.A.L.’’. Elke keer wanneer je één level omhoog gaat, geeft het je een kans om een nieuwe perk te ontgrendelen. Er zijn genoeg perks die goed zijn, maar er zijn ook perks zoals hacken en lockpicken waardoor je deuren of kluizen kunt openen terwijl de rest dat niet kunnen.

  Wij raden aan dat je snel voor één van deze twee perks gaat. Zo kan je een deur openen waar je normaal niet doorheen kon gaan en veel loot zit. Of je kunt een kluis openen voor loot die je normaal niet zomaar ergens kan vinden.

  Als je in een team speelt, is het erg handig om één van je teamleden te laten gaan voor deze perks. Want iedereen in het team profiteert ervan als diegene iets open maakt. Gebruik onze Fallout 76 BETA tips om samen te werken en door middel van perks nog meer experience te verdienen.

  2. Meedoen aan evenementen

  Als je goed op de map let, verschijnen hier en daar evenementen waar je aan mee kunt doen. Meestal kan je naar evenementen in ruil voor wat caps je fast-travel gebruiken. Alle evenementen zijn anders. Rechtsboven in beeld verschijnt er de opdracht die je samen met andere spelers moet uitvoeren.

  Deze Public Events doe je nagenoeg nooit alleen, dus zelfs voor de beginnende Fallout 76 BETA speler kunnen wij dit als één van de betere tips aanraden. Je kan meeliften op de krachten van een ander en zo er zelf ook nog wat aan verdienen. Handig!

  Meeste evenementen geven je ook gratis buit die je automatisch in je inventaris krijgt. Maar sommige evenementen laten een drop vallen die je kunt oppakken wanneer hij op de grond ligt. Let wel op dat de meeste evenementen binnen een aantal minuten gedaan moeten worden. Je kan helaas dus niet je tijd nemen bij de meeste evenementen.

  1. Je eigen veiligheid

  Fallout 76 is niet een multiplayer game waar alleen jij en je vrienden in één wereld zitten. Er zijn ook andere online spelers die in jouw wereld zitten. Let goed op je map of er geen online spelers in de buurt zijn. Het zijn niet alleen de online spelers die een gevaar kunnen zijn. Monsters in Fallout 76 kunnen je kilometers blijven volgen, pas dus goed op dat teamleden geen monsters meenemen naar je kamp.

  Wanneer je even niet actief bent, is het aan te raden om uit te loggen of bij je teamleden wachten. Bij andere Fallout games pauzeert de game wanneer je de Pip-Boy pakt, maar in Fallout 76 is dit niet het geval. Je bent in een multiplayer wereld waarbij het onmogelijk is om de tijd te stoppen. Denk dus goed na over waar en wanneer je besluit even pauze te nemen.

  Breng de Fallout 76 BETA tips naar de praktijk

  Heb jij nog tips voor de Fallout 76 BETA? Deel ze gerust met ons. Progressie uit de BETA gaat door naar de volledige versie van Fallout 76, dus je kan onze Fallout 76 BETA tips gebruiken om alvast wat meters te maken in de game voor de release.

  De game komt op 14 november uit voor PlayStation 4, pc en Xbox One. Meer weten over de BETA? Check voor meer informatie ook onze special met alles over de Fallout 76 BETA, waaronder de tijden waarop je kan spelen.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.