5 games waar we een vervolg van willen!

Article
zondag, 01 november 2020 om 15:00
gta 6 releasef1579595428
Er zijn over de jaren een heleboel enorm goede en populaire games uitgekomen, maar deze vijf waren toch wel hoogtepunten. Natuurlijk hoop je van ieder goed spel dat er nog een volgend deel komt en vaak gebeurt dit ook. Van deze games hopen we dan ook zeker dat dit in de komende jaren zal gebeuren en we zien ook weinig tot geen reden waarom niet in dit lijstje bespreken wij waarom deze 5 games een vervolg moeten krijgen.

GTA

We zitten ondertussen al zo lang te wachten op GTA 6 dat er ondertussen erg veel grapjes over gemaakt worden. Hoewel het al vrijwel zeker is dat de game zal komen, is het al zeven jaar geleden dat er voor het laatst een GTA-game uitkwam. Dit spel doet het dan ook wel heel erg goed en krijgt nog steeds updates en nieuwe features, maar na zo’n lange tijd heb je het op een gegeven moment wel gezien met de wereld. Ook was de story van GTA V erg goed en zou een nieuw verhaal enorm ziek zijn om te spelen. Wel heeft Rockstar het de afgelopen jaren erg druk gehad met een aantal spellen, waarvan er één ook zal voorkomen in deze lijst.

The Witcher

The Witcher kan natuurlijk absoluut niet missen in deze lijst. The Witcher 3: Wild Hunt werd in 2015 verkozen tot ‘Game of the Year’ en wordt door velen zelfs gezien als het beste spel dat er ooit gemaakt is. Hier zijn genoeg argumenten voor. The Witcher laat je achter met een leeg gevoel als het op spellen aankomt en er zijn maar heel weinig games die het gevoel dat je bij de game krijgt kunnen evenaren. Daarom zal het voor CD Projekt Red een behoorlijke klus zijn om het vervolg net zo goed te maken als The Witcher 3. De makers gaven al aan dat er wel een Witcher 4 zal gaan komen, maar deze zal niet, zoals de voorgaande drie spellen, over Geralt of Rivia gaan. Aan de ene kant is dit natuurlijk jammer, maar aan de andere kant opent dit een wereld aan mogelijkheden. Wij kunnen niet wachten op een vervolg van The Witcher.
the witcher 3 switch 1f1572511129

The Elder Scrolls

Door maker Bethesda, dat onlangs werd gekocht door Microsoft, is al aangekondigd dat The Elder Scrolls 6 zal gaan komen. Voor de rest is er alleen nog helemaal niets over bekend. Wel weten we natuurlijk dat The Elder Scrolls V: Skyrim een groot succes was en is. Skyrim wordt nog steeds verbazingwekkend veel gespeeld en dat heeft het volledig aan zijn fantastische verhaal te danken. Hoewel de gameplay tegenwoordig een beetje outdated is, is het spel nog steeds heel goed speelbaar en absoluut de moeite waard. Dit is dan ook de grote reden dat wij enorm graag meer informatie willen over The Elder Scrolls 6. Helaas zal het waarschijnlijk nog wel even duren tot we hier wat meer over weten.

Red Dead Redemption

De andere game van Rockstar die eerder in dit artikel genoemd werd is Red Dead Redemption. Net als The Witcher is ook Red Dead Redemption 2 een spel dat niet uit je hoofd te zetten valt. De game neemt je mee in een verhaal dat je de rest van je leven onthoudt. Als het ook maar een beetje mogelijk is om nog een keer zo’n ervaring mee te kunnen maken zouden wij die kans niet willen missen. Nog een Red Dead Redemption game zou helemaal niemand kwaad doen. Rockstar zal het de komende jaren helaas behoorlijk druk hebben met andere spellen, zoals bijvoorbeeld GTA 6, maar wij hopen heel erg dat zij Red Dead Redemption niet zullen laten voor wat het is, hoe fantastisch dat dan ook al mag zijn.
red dead redemption 2f1594213712

Half-Life

De laatste game uit deze lijst was een lastige, maar we moesten toch kiezen voor Half-Life. Nadat Half-Life 2 werd uitgebracht op 16 november 2004 werden de spellen misschien wel de grootste PC spellen die er waren. Toen het spel eindigde op een cliffhanger gingen de mensen er dan ook zeker van uit dat er een derde deel uit zou gaan komen. Tot op het heden gebeurde dit niet. Wel kregen we dit jaar even een herinnering dat ook de makers het spel nog niet vergeten zijn. Half-Life: Alyx, een virtual reality spel dat zich tussen het eerste en het tweede deel afspeelt, werd op 23 maart 2020 uitgebracht. Dit bracht de hype weer even tot leven en hopelijk genoeg om na al die jaren alsnog een vervolg te krijgen op Half-Life 2.
Welke spellen misten jullie nog in deze lijst en waarom? Laat het ons weten!