5 films waarvan we een vervolg willen zien

  Hoewel 2020 niet het beste filmjaar is, hebben we alsnog een aantal mooie films mee mogen maken. Ook in eerdere jaren kwamen er natuurlijk een heleboel enorm goede films uit. Veel waarvan we ontzettend graag een vervolg zouden zien, maar tot dusver nog niet gekregen hebben. Vandaag gaan wij een aantal films af waarvan wij niet kunnen wachten om het vervolg te zien. Sommige zijn al aangekondigd, anderen nog niet, maar een vervolg hopen we hoe dan ook te krijgen.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Solo

  Deze film werd door enorm veel Star Wars fans geboycot. Dit had er mee te maken dat ze niet blij waren met de route die Disney nam met Star Wars. Achteraf bleek dit een slechte keuze van de fanbase, want Solo is een vermakelijke film.

  Hoewel er wel het een en ander aan commentaar werd geleverd op Han Solo acteur Alden Ehrenreich, beviel de film over het algemeen erg goed en toonde het zeker enorm veel potentie. Het eindigde ook nog eens op een cliffhanger. En niet zomaar één.

  Aan het einde van de film was Clone Wars fan favorite Darth Maul te zien, wat bij veel mensen grote hype opwekte. Disney besloot door de slechte cijfers van de film geen tweede deel te maken, maar wij hopen dat ze hun gedachten veranderen na de vele positieve reacties.

  World War Z

  Hoewel deze film eigenlijk een goed einde kende, hebben wij het gevoel dat het verhaal toch niet helemaal afgesloten is. Er zit nog een heleboel meer in World War Z dan dat we gezien hebben. De film kende een positief en mooi einde, maar wat gebeurt er hierna?

  Je kan je inbeelden dat dit allemaal over rozen gaat, of je kan bedenken hoe enorm vet een tweede deel zou kunnen worden. Een deel waarin bijvoorbeeld de zombies een geneesmiddel krijgen, wat natuurlijk zomaar zou kunnen. Hierdoor moeten er weer mensen op een spannende missie, waardoor we nog meer krijgen van deze enorm vette zombiefilm. Ja, het einde was erg goed, maar World War Z was nou eenmaal zo vet dat het moeilijk is geen tweede deel te willen.

  Grown Ups

  Komedies van Adam Sandler, daar kunnen sommigen nooit genoeg van krijgen. Daarbij waren de eerste twee delen van Grown Ups ook nog eens enorm vermakelijk. Deze films over een aantal goed bevriende families zullen altijd leuk blijven en daarom hopen wij dan ook zeker in de toekomst een derde deel te zien.

  Deze films zijn ontzettend leuk om te kijken met vrienden en familie, maar ook in je eentje zijn ze enorm vermakelijk. Wat natuurlijk een grote klap was voor de wereld en vooral voor de cast van Grown Ups was de dood van Cameron Boyce, die de rol van Keithie Feder op zich nam in de film. Toch hopen wij dat ook zonder deze helaas veel te jong overleden topacteur de film gemaakt kan worden.

  Narnia

  Hoewel we al weten dat Netflix de Narnia films terug tot leven gaat brengen, weten we nog niet op welke manier dit zal zijn. Dit kan een remake zijn van de eerdere films, maar wij zouden juist graag nieuwe beelden zien van deze enorm vette wereld. De vorige films waren erg vermakelijk en zijn eigenlijk nog te recent om een remake van te maken, maar een nieuw deel met nieuwe mensen en wezens zou fantastisch zijn. Het concept van Narnia is altijd al enorm vet geweest en het lijkt ons geweldig als Netflix hier een eigen ding mee kan maken.

  Paramount Pictures

  Indiana Jones

  Deze film werd al een heel wat jaar geleden aangekondigd, maar nog steeds weten we ontzettend weinig over hoe deze film eruit zal gaan zien en hoewel de de film nog altijd gepland staat beginnen veel mensen zo langzamerhand hun hoop in de film een beetje op te geven. Wij doen dat absoluut niet. Indiana Jones 5 is een film die we enorm graag willen zien.

  Niet alleen omdat de eerste drie delen van Indiana Jones enorm vermakelijk zijn, maar ook omdat er tegenwoordig veel betere kwaliteit films gemaakt kunnen worden. Dit hebben wij nog niet kunnen zien in een Indiana Jones film. We hebben het gevoel dat dit en het feit dat Indiana Jones geweldig is nog wel eens voor een enorm goed resultaat kan gaan zorgen.

  Zijn jullie het eens met onze lijst? En van welke films zouden jullie nog meer een vervolg willen zien? Laat het ons weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.