5 dingen die je moet weten over de Dragon Ball Xenoverse 2 gameplay

  Na gamescom gingen we ook in Tokio aan de slag met Dragon Ball Xenoverse 2, de nieuwe (RPG)vechtgame van Bandai Namco en de opvolger van het eerste deel uit 2015. Dit zijn 5 dingen die je moet weten over de Dragon Ball Xenoverse 2 gameplay.

  Eerder gingen we al aan de slag met Dragon Ball Xenoverse. Die preview staat al online. Nu gaan we verder in op andere details.

  5. Patroller rate

  In Dragon Ball Xenoverse zal er voor het eerst patroller rate zichtbaar zijn. In Dragon Ball Xenoverse was dit niet zichtbaar boven de hoofden van de personages. Maar omdat Bandai Namco de intentie heeft dat Dragon Ball Xenoverse 2 lang online gespeeld gaat worden, is er nu een patroller rate aanwezig. Boven elk hoofd is in één oogopslag te zien hoe sterk een personage is, een status die elke week bijgewerkt zal worden. Een grote verbetering dus ten opzichte van het vorige deel.

  4. Nail & Metal cooler speelbaar als karakter

  Goed nieuws voor de fans van Nail en Metal cooler: beide personages zullen speelbaar zijn als karakter in Dragon Ball Xenoverse 2. Sowieso is het goed voor de Dragon Ball fans om te weten dat alle karakters uit Dragonball Xenoverse en die uit de season pass zullen terugkeren in het tweede deel. Mensen hoeven dus niet opnieuw te betalen voor personages.

  3. Ook een 3DS game: Fusions

  Wat doe je nou als je helemaal gek bent van Dragon Ball, maar dat niet altijd per se op een console wilt spelen, omdat je veel onderweg bent? Bandai Namco heeft straks de ideale oplossing en komt met de eerste Dragon Ball game voor de 3DS. Het gaat om de titel: Dragon Ball Fusions. In de game kunnen spelers kiezen uit vijf verschillende rassen. En hoewel de game er misschien uitziet alsof die enkel bestemd is voor de "kids", benadrukt Bandai Namco dat het spel ook zeker leuk is voor de volwassen Dragon Ball speler.

  2. Veranderingen

  Een nieuw deel moet haast wel gepaard gaan met veranderingen en verbeteringen, zeker als je binnen een jaar tijd met een vervolg komt. Dragon Ball Xenoverse 2 zal dan ook een aantal verbeteringen met zich meebrengen ten opzichte van het vorige deel, waaronder een nieuwe school. Waar je in het eerste deel maar één 'master' tegelijk had, zijn dat er in Dragon Ball Xenoverse meer. Hoppa!

  1. 6 player co-op

  Misschien wel de grootste vernieuwing aan Dragon Ball Xenoverse 2 is dat de game voorzien zal worden van 6 player co-op! Daarmee voorziet Bandai Namco in vraag van menig Dragon Ball Xenoverse speler. Stel je voor je dat je de game opstart en een aantal van je buddies ook de game rondloopt? En dan lekker kontschoppen met z'n allen, heerlijk toch? Nogmaals: het is de bedoeling dat er in deze Dragon Ball Xenoverse game meer te doen zal zijn en mensen het na maanden nog steeds niet beu zijn om online te spelen!

  En hoewel je in het vorige deel ook al met zes man kon spelen, had je maximaal drie in één team. Je kan nu dus met z'n allen in één team!

  Laat je ons weten in de comments wat voor jou het belangrijkste is om door te voeren in de nieuwe Dragon Ball Xenoverse?

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.