5 Destiny locaties die je moet bezoeken!

Article
dinsdag, 08 juli 2014 om 11:43
xgn google image
Er zijn onlangs paronama shots onthuld van nieuwe locaties in Destiny. Destiny speelt zich af op meerdere planeten, en elke planeet heeft eigen unieke omgeving en ecosysteem. Wij vonden het dan ook tijd om ons in deze locaties te verdiepen!
Het is nog niet bekend hoeveel locaties er in totaal in Destiny zullen zitten, maar vrijwel elke grote planeet in onze zonnestelsel is vertegenwoordigd. Destiny speelt zich af na een grote periode van bloei voor de mensheid, de Golden Age.
The Golden Age was de tijd waarin de mensheid bijna het hele sterrenstelsel kolonialiseren, maar die tijd kwam ten einde toen de aarde werd aangevallen door de Hive, een alienras. Destiny begint in een periode waarin de mensheid er op uit trekt voor een nieuwe poging tot kolonialisering.

The Tower

De eerste locatie is de Tower, een district binnen de City, de laatste bastion van de menselijkheid op aarde nadat die werd aangevallen door buitenaardse wezens. In de achtergrond zweeft de Traveller, de mysterieuze entiteit die de mensheid gered heeft van een invasie.
De omgeving buiten de City is omgeven door monsters en bandieten. Als guardian ga je vanuit de City eropuit om het universum te ontdekken, specifiek om op zoek te gaan naar plekken waar de populatie van de City zou kunnen leven.
The City functioneert als centrale hub van het spel, waarin spelers elkaar kunnen ontmoeten en uitnodigen voor missies. In de City speel je vanuit het derde-persoon perspectief, zonder je helm op. De stad heeft verschillende districten, en sommige locaties zijn alleen toegankelijk voor bepaalde klassen. Al je voertuigen worden hier opgeslagen in een hangar.
11259

Cosmodrome

De Cosmodrome is één van de eerste locaties die we in actie gezien hebben, het is namelijk het eerste gebied dat je tegenkomt in de alpha. De Cosmodrome bevindt zich in Old Russia, een locatie op aarde die voorheen Rusland was. De Cosmodrome is de originele lanceerbasis van het Russische ruimteprogramma, en was later de lanceerbasis voor de ruimteschepen tijdens de Golden Age.
Nu de Golden Age ten einde is, is de Cosmodrome nu vervallen en verlaten. De hele lanceerbasis is omgeven door hoge muren, en de steppen zijn uitgedroogd en verbrand. Fallen en Hive, alien bad guys regeren het gebied nu. De Devil's Lair strike missie speelt zich af in Old Russia.
11260

Hellmouth Citadel

Hellmouth Citadel is een locatie op de maan, en is een ondergronds fort van de Hive. De maan werd ook gekolonialiseerd door de mensheid, en ruïnes van de steden zijn nog te vinden op de oppervlakte. De maan is geclassificeerd als een verboden zone door the City, omdat de vroege pogingen tot verkenning te gevaarlijk bleken.
De Moonbase en Accelator zijn ook te verkennen op de maan, oude vestigingen van de menselijke kolonisten. Het is nog niet precies bekend welke vijanden er op de maan zitten, maar het is aannemelijk dat de Hive er zullen zijn, aangezien een fort van hen op de maan staat. In een trailer zijn ook de Fallen te zien op de maan.
11261

Shattered Coast

De Shattered Coast is de nieuwste locatie van Venus die door Bungie onthuld is. Venus heeft een jungle omgeving en klimaat, en ook is er een oceaan: de Venutian ocean. De planeet was een paradijs tijdens de Golden Age, waar de mensheid vollop leefde. Tijdens de Golden Age stond hier een uitgebreide onderzoek nederzetting die inmiddels opgeslokt is door de jungle, maar wat er precies onderzocht werd heeft Bungie nog niet verteld.
Venus is nu het tehuis van de Vex, een robotachtig alien ras. Een gigantische vesting van de Vex staat ook op Venus, een toren die de Vex met alle macht verdedigen. Er zullen nog meer vijanden aanwezig zijn op Venus behalve de Vex, maar welke dat precies zullen zijn, is nog niet bekendgemaakt.
11262

The Shattered City

Deze panorama laat Mars zien voorbij de Shattered City, de restanten van een grote menselijke metropolis tijdens de Golden Age. De wolkenkrabbers van de verlaten stad steken boven de zandduinen uit, en guardians kunnen de wolkenkrabbers betreden om vervolgens af te dalen naar de diepste niveaus van de stad.
De Cabal (ook wel bekend als "war rhinos") noemen Mars hun thuis, en meerdere Mars locaties zijn al aangeduid als publieke gevechtszones. De Vex zijn in gevecht met de Cabal, en ze zijn ook regelmatig aan het vechten op de rode planeet. Verder zijn er nog geen details bekend over Mars, wel is bekend dat er temminste één bounty missie zal plaatsvinden.