5 cadeautips voor Valentijnsdag

Article
zaterdag, 27 januari 2024 om 11:00
gustaavf1706091982
Het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat het weer die (commerciële) tijd van het jaar is om een cadeau voor iemand uit te zoeken. Wij geven je 5 geweldige cadeautips waarmee je iemand dit jaar kunt verrassen.

Een lief appje én dun iPhone hoesje

Bij XGN schrijven we geregeld over games, series en gadgets. Een dagelijks technisch snufje is natuurlijk je smartphone, waarvan de meesten tegenwoordig letterlijk mee naar bed gaan. Dus begin vooral de dag door die ene speciale persoon een lief berichtje te sturen. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Mocht diegene over een iPhone beschikken hebben we meteen een origineel cadeautje bedacht.
Wat dacht je ervan om het allerdunste iPhone-hoesje te geven dat bestaat? Het kost 25 euro en je weet zeker dat diegene het megaleuk vindt. Deze hoesjes zijn namelijk veel dunner dan de originele hoesjes van Apple zelf en al meer dan 10.000 anderen gingen je voor. Onder het mom van dat jullie veilig én overal met elkaar kunnen appen!

Een speciaal bosje rozen

We hebben het geregeld over allerlei soorten LEGO-pakketten. Al hebben deze pakketten doorgaans te maken met games, film of tv-series. Er zijn nogal wat gave pakketten op de markt. Speciaal voor dit artikel maken we graag een uitstapje naar iets anders: bloemen.
Het is namelijk de normaalste zaak ter wereld om iemand op Valentijnsdag bloemen te geven. Dus waarom geef je niet iemand rozen die je voor altijd kunt bewaren (zonder dat ze lelijk worden)?
super mario bros wonderf1696505486

Super Mario Bros. Wonder

Wat natuurlijk ook leuk is om te doen is samen een game spelen. Er zijn heel wat games die je samen co-op kunt spelen, maar als er een gamefiguur tijdloos is, dan is het wel onze besnorde loodgieter uit Japan. Afgelopen jaar kwam er een nieuwe game uit op de Switch: Super Mario Bros. Wonder.
Momenteel scoor je de game bij bol voor slechts 50,79 euro. De game kreeg van ons een welverdiende 8.7. Zo concludeerde Marcus het volgende:
‘De onverwachte draai die een Wonder Flower aan een level kan geven is telkens verfrissend en maakt dat Mario kan vernieuwen en verrassen zonder de bekende maar nog altijd solide basis uit het raam te gooien. Tel daar een sterk verbeterde co-op modus bij op en je hebt een Mario-ervaring waartegen wij gretig “Whahoo!” en “Yippee!” zeggen.'

Boek: A Handheld History

Als we even in de gaming hoek blijven, hebben we iets anders leuks. Een boek! Is lezen leuk? Jazeker wel. Er is vorig jaar het boek A Handheld History uitgekomen, een boek dat specifiek gaat over de handheld geschiedenis en dit is uitgebracht als hardcover. Misschien ben je alleen bekend met de hudige Switch.
Maar als je bijvoorbeeld meer wil weten over de Gameboy, DS of PSP is dit een hartstikke leuk naslagwerk om in de kast te hebben liggen. Je kan het boek overigens ook als e-book aanschaffen.

Grappige gamesokken

En dan komen we bij het laatste cadeautje uit deze lijst en ook meteen het goedkoopste: gamesokken. Je hoeft niet altijd veel geld uit te geven om iemand te verrassen. Dus wat dacht je van deze humoristische sokken?
Op de ene voet staat de tekst ‘Do not disturb’ en op de andere voet staat ‘I’m gaming’. Zo kun je lekker ongestuurd genieten van de nieuwste Prince of Persia game of wat anders.
Wat hoop jij te krijgen op Valentijnsdag? Laat het ons vooral weten in de comments.
Dit artikel is een samenwerking met Gustaav.

Populair Nieuws