5 beste zomer games - Blijf lekker binnen!

  De zomer is heerlijk: Zon, zee, strand, vrije tijd en vakantie. De zomer geeft je alle rust en tijd om binnen te zitten en heerlijk te gamen, gordijnen dicht en gamen maar. Om toch nog iets mee te krijgen van de zomer, al is het dan digitaal, presenteert XGN de 5 beste zomer games.

  Just Cause 2

  Het lijstje van de beste game in de zomer start met een goude oude. De wereld van Just Cause 2 is een en al vakantie want de zon schijnt altijd, de zee is prachtig blauw en palmbomen zijn overal te bekennen. Just Cause 2 kent genoeg land om te verkennen en is ook nog eens een zeer vermakelijke game. Wanneer je geen zin hebt om gebouwen en mensen op te blazen, dan pak je toch lekker het vliegtuig en koelt wat af door een heerlijke parachute sprong.

  Genoeg gefantaseerd over een vakantie op het eiland van Just Cause 2. Je leest het al, Just Cause 2 is een van de 5 beste zomer games. Het eiland biedt zoveel zomerse activiteiten, je kan je niet vervelen.

  Dead Island

  Wat is een betere vakantiebestemming dan een heerlijk tropisch eiland, vol zombies. Zombies die achter je aan rennen, je proberen op te eten en ook nog eens erg stinken. Er is echter een groot voordeel, je mag de zombies vermoorden. Wat is er lekkerder dan op vakantie al jouw frustraties van de werkweek loslaten op een hersenloze zombie. Niks toch?

  Daarnaast is het eiland van Dead Island prachtig om te verkennen. Geniet van het mooie strand, de exotische planten en de geur van verbrand zombievlees. Het mag dan geen vijf sterren game zijn, maar het is zeker wel een vijf sterren locatie. Deze combinatie maakt Dead Island tot een van de 5 beste zomer games

  Grand Theft Auto V

  In welk top-lijstje staat GTA V nou niet? De wereld van San Andreas leent zich uitermate goed voor een schitterende vakantie. Van het schitterende Vespucci Beach tot aan het meer van Blaine County, je kan overal heerlijk genieten van je welverdiende vakantie. Zo heeft Vespucci Beach genoeg activiteiten waar de toerist in jou helemaal vrolijk van wordt.

  Kleed je GTA Online personage maar zomers aan en ga genieten van je welverdiende vakantie op Vespucci Beach. Fiets over de boulevard terwijl iedereen om je heen heerlijk ligt te chillen, de combinatie van zon en zee doet de mensen in GTA goed. Alleen bij het denken aan dit scenario krijg je al bijna een zonnesteek, GTA V is dus een must als het gaat om de 5 beste zomer games.

  Far Cry 3

  Welkom op Rook Island, het eiland waar Far Cry 3 zich afspeelt. Een schitterend tropisch eiland vol psychopaten, gevaarlijke dieren, maffe stammen en drugskwekende maffia-mannentjes. Als je al die kleine puntjes weglaat is Rook Island een schitterend eiland om te verblijven.

  Heb je ooit die stranden in Far Cry 3 gezien? Die zijn zo mooi dat reisbureau’s ze nu in hun advertenties gebruiken. Rook Island kent schitterende plekjes en activiteiten voor toeristen, heerlijk over het tropische eiland paragliden terwijl de zomerse muziek door je speakers pompt. Deze combintie maakt Far Cry 3 een van de 5 beste zomer games.

  Assassin’s Creed IV: Black Flag

  Als er een game wel tropisch is, dan is het Assassin’s Creed IV wel. Verken de prachtige steden van Kingston of Havana en wordt asociaal dronken in het café, het kan allemaal op vakantie. Trek je dronken kop uit het café en maak de zee onveilig terwijl het zout van de tequila nog in je neus zit.

  Om te ontnuchteren kan je natuurlijk een frisse duik nemen de prachtige zeeën van Assassins Creed IV, maar waarom zou je dat doen als je ook op walvissen kan jagen? Beste vakantie ooit! Prachtige stranden, avonturen op zee en een heerlijke sfeer maken Assassin’s Creed IV tot een van de 5 beste zomer games.

  Mis jij nog een game in dit lijstje met de 5 beste zomer games? Laat het dan weten in de comments.

  Assassin's Creed IV: Black Flag

  Verkijgbaar vanaf 29 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.