5 beste Xbox One launch games

  De Xbox One verschijnt op 5 september eindelijk in Nederland. Vanaf dan is de nieuwste console van Microsoft verkrijgbaar in alle Europese landen. Samen met de release komen er een paar geweldige games op ons af. XGN stelt een top vijf lijst samen met de beste launch games.

  De Xbox One line-up is nog niet officiëel bekendgemaakt door Microsoft, maar op de website voor de Xbox One staan wel enkele AAA-titels genoemd, waaronder Titanfall en Halo: The Master Chief Collection. Veel fans verwachtten een lijst met de line-up van Microsft tijdens de E3 persconferentie, maar die bleef uit.

  Om alvast een verwachting te scheppen welke games we samen met de release van de Xbox One mogen verwachten, stelt XGN een lijst samen met de vijf beste spellen die niet tijdens de release van de console mogen ontbreken. Neem een kijkje en schrijf alvast enkele titels bij op in je verlanglijstje.

  5. Titanfall

  Hoewel de rest van de wereld al lang en breed aan de slag kan met Titanfall, moeten wij hier in Nederland wachten tot september voor de officiële release. Vanaf dan barst het geweld los in de MMO-shooter waarin je tegen elkaar strijdt. Kies daarbij uit verschillende wapens of vecht vanuit de mechanische titans.

  4. Forza Motorsport 5

  Stap in je bolide en trap het gaspedaal flink in met Forza Motorsport 5. Kies uit 200 verschillende auto's van 50 verschillende fabrikanten en race vervolgens over zestien verschillende parcoursen over de hele wereld. Gebruik de optimale snelheid om je concurrenten achter je te laten en niet uit de bocht te vliegen.

  3. Dead Rising 3

  Overleef in Dead Rising 3 in de stad Los Perdidos en blijf uit de buurt van moordlustige zombies en mutanten. De jonge monteur Nick Ramos raakt niet geïnfecteerd en vecht voor zijn leven door alle herzenloze monsters op een afstand te houden. Ga de strijd alleen aan of samen met andere overlevenden in een grootse open wereld.

  2. Halo: The Master Chief Collection

  Halo: The Master Chief Collection mag niet ontbreken in de verzamling van de Halo-fan. Het pakket bevat de spellen: Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 en Halo 4. In totaal biedt de bundel honderden uren aan speelplezier. Daarnaast krijgen gamers die de collectie kopen ook nog eens toegang tot de bètaversie van Halo 5: Guardians.

  1. Destiny

  Verdedig in Destiny als Guardian de laatste stad op de planeet aarde. De mensheid is flink ingekrompen en domineert niet langer de melkweg. Vijanden willen de mensen voorgoed van de kaart wegen, maar de dappere Guardians steken daar een stokje voor. Vecht tegen buitenaardse wezens en verken het heelal.

  Titanfall

  Verkijgbaar vanaf 11 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.