De 5 beste Cyber Monday 2022 deals bij Allyourgames

Article
vrijdag, 25 november 2022 om 15:00
2022 04 07 lego star wars 2f1651843880
Veel webshops pakken uitgebreid uit tijdens Cyber Monday, waaronder Allyourgames. Door alle deals is het alleen een beetje lastig om de echte parels eruit te pikken, dus wij hebben die voor je op een rij gezet. Dit zijn de 5 beste Cyber Monday 2022 deals bij Allyourgames.

LEGO Star Wars The Skywalker Saga

De LEGO games van Traveller’s Tales doen het altijd wel goed, maar voor LEGO Star Wars The Skywalker Saga heeft de ontwikkelaar echt alles uit de kast gehaald. In de game kan je namelijk het avontuur beleven van alle negen Star Wars films met 45 levels in totaal.
In het verleden heeft de studio al Star Wars games gemaakt, maar voor The Skywalker Saga is alles vanaf de grond af aan opnieuw opgebouwd. Ook de gameplay is op de schop gegaan, waarbij voornamelijk de combat anders is. Zo kunnen Jedi’s verschillende combo’s, aanvallen en Force-moves gebruiken, terwijl karakters met een blaster de game spelen als een third person shooter.
LEGO Star Wars The Skywalker Saga is voor de normale prijs al een zeer aantrekkelijk totaalpakket, dat in onze review een welverdiende 9 kreeg, maar helemaal nu tijdens Cyber Monday. Bij Allyourgames kan je de topper namelijk scoren voor slechts 24,95 euro!
tiny tinas wonderlands headerf1656076881

Tiny Tina’s Wonderlands

LEGO Star Wars The Skywalker Saga is niet de enige recente game die nu al in de sale is tijdens Cyber Monday. Tiny Tina’s Wonderlands, de spin-off op Borderlands, is namelijk ook al voor een opvallend zacht prijsje te scoren op het moment.
En dat is niet omdat Tiny Tina’s Wonderlands een slechte game is - integendeel zelfs. De grappige en unieke insteek op Dungeons & Dragons is briljant, de game kent een goed uitgewerkt multi-class systeem, de gunplay is heerlijk en je krijgt toffe nieuwe vijanden voor je kiezen.
Met de Cyber Monday-korting is Tiny TIna’s Wonderlands nu ook ideaal om voor jezelf en je vriendengroep te scoren. De game is namelijk in co-op te spelen met vier spelers, waarbij het plezier nog eens flink omhoog gaat. Laat deze deal dus niet aan je voorbij gaan!
02 boss2f1629970047

No More Heroes III

Ben je een liefhebber van actievolle games met een uniek gevoel voor humor, dan moet je ook zeker een blik werpen op No More Heroes III. De gamereeks van Suda51 heeft sinds het eerste deel een loyale cult following gekregen en niet zonder reden.
Ook het derde deel zit weer vol bizarre humor, waarbij assassin Travis Touchdown nu te maken krijgt met een invasie van aliens. Dat betekent dat je een heel scala aan unieke vijanden voor je kiezen krijgt, inclusief de meest originele bossfights in de reeks tot nu toe - en dat zegt een hoop!
Helaas heeft de ontwikkelaar er wel weer voor gekozen om er een lege en doodse open wereld in te stoppen, maar dat mag de pret niet drukken. Helemaal niet met de prijs waarvoor je No More Heroes III nu kan krijgen bij Allyourgames.
the quarry 03 1f1655239698

The Quarry

De laatste jaren worden we ineens getrakteerd op een berg aan verhalende en bloedstollende horrorgames. Eén van de beste titels die daar onder valt, is zonder twijfel The Quarry, dat in de zomer van dit jaar is verschenen.
In The Quarry volg je een groep tieners die werken als summer camp counselors bij het kamp van Hackett’s Quarry. Wanneer het kamp ten einde komt, blijft de groep alleen achter nadat hun busje wordt gesaboteerd. Als snel blijkt alleen dat ze niet alleen zijn in Hackett's Quarry…
The Quarry is duidelijk geïnspireerd door horrorklassiekers als Friday the 13th en is dan ook perfect voor liefhebbers van het genre. En door de bizarre korting die je momenteel krijgt, mag eigenlijk niemand de game laten liggen tijdens Cyber Monday!
2022 09 09 steelrising 1f1663339481

Steelrising

Als er één genre is dat is geëxplodeerd in het gamelandschap, dan is het wel het Soulsborne-genre. FromSoftware is al lang niet meer de enige studio die de games maakt, met jaarlijks een paar games die een eigen unieke twist eraan geven.
Zo hebben we dit jaar Steelrising mogen verwelkomen. In plaats van een duistere middeleeuwse setting speelt de game zich af in een alternatieve versie van Frankrijk in de 18de eeuw. Koning Louis XVI is niet afgezet tijdens de Franse Revolutie, omdat hij een leger aan automatons tot zijn beschikking heeft.
Het is aan Aegis, een eenzame android, om het op te nemen tegens het mechanische legioen. Daarbij kan je zelf je eigen speelstijl bepalen, maar verwacht niet dat het makkelijk wordt. Net zoals andere Soulsborne games ligt de moeilijkheidsgraad behoorlijk hoog. Steelrising kent een paar minpuntjes, zoals een irritant checkpoint-systeem, maar voor de voordelige Cyber Mondayprijs is dat zeker te vergeven.

Populair Nieuws