Bol.com stunt met Black Friday dagdeal op LEGO voor volwassenen!

News
vrijdag, 24 november 2023 om 11:00
Er zijn al zo’n twee weken lang allerlei deals, maar eindelijk is het nu echt zover: het is Black Friday. Wie nog geen deals heeft gevonden, kan misschien toch nog slagen nu de dag zelf is aangebroken. Bol.com komt bijvoorbeeld met een dagdeal op LEGO voor volwassenen.
LEGO is van oorsprong kinderspeelgoed, maar het is geen geheim dat veel volwassenen er ook nog van kunnen genieten. LEGO speelt daar met Black Friday op in door een aantal sets voor volwassenen in de aanbieding te gooien.

Scoor LEGO met dikke korting met Black Friday

Je kunt nu verschillende sets van uiteenlopende thema’s met flinke korting scoren. Er zijn bijvoorbeeld bloemensets bij, auto’s en LEGO Architecture. Alle sets in deze dagdeal hebben we hieronder op een rij gezet.
Dit zijn trouwens lang niet de enige LEGO-sets die nu in de aanbieding zijn bij bol.com. Voor meer sets die buiten deze dagdeal om in de aanbieding zijn, voor zowel volwassenen als kinderen, kun je kijken in ons overzicht van de beste bol.com deals! Daar staan ook veel deals in voor heel andere producten.

Populair Nieuws