Top 5 beste Battlefield 1 maps volgens jullie!

  Jullie hebben afgelopen week kunnen stemmen op wat jullie de beste Battlefield 1 maps vinden en het resultaat is binnen. We hebben de stemmen geteld en daar is de volgende top 5 uitgekomen. Staat jouw favoriete Battlefield 1 map erbij?

  5. Argonne Forest

  We beginnen de lijst met Argonne Forest. Deze map zagen we voor het eerst in de onthullingstrailer. Deze map speelt zich af in een bos met drie verschillende routes tussen beide kanten. De middelste weg volgt het spoor van een gepantserde trein en via de buitenroutes kun je de tegenstander flanken.

  Argonne Forest is kenmerkend door de dichte begroeiing. Het is makkelijk om een verstopplaats te vinden in het bos en de tegenstander te verrassen. Je zult geen tanks of vliegtuigen vinden op deze map, alleen de gepantserde trein kan als een vervoersmiddel gebruikt worden.

  De map Argonne Forest is visueel ook mooi om naar te kijken. Er zijn geen lege, open vlakte te vinden waardoor je altijd wel een beetje dekking kunt vinden. Volgens jullie stemmen is dit een van de beste Battlefield 1 maps van het moment.

  4. Fort De Vaux

  Op de vierde plek is geëindigd Fort De Vaux, een van de nieuwste Battlefield 1 maps. Fort De Vaux is pas sinds maart 2017 te spelen na het uitkomen van de They Shall Not Pass uitbreiding. Toch is de map jullie wel in de smaak gevallen, want er is genoeg op gestemd om de map in deze top 5 te plaatsen.

  Fort De Vaux vindt plaats in het gelijknamige fort dat in 1916 door Duitsland werd overgenomen. Het fort biedt een gangenstelsel en verschillende verdiepingen. Je kunt ook buiten het fort lopen om door een van de gaten in de muren naar binnen te gaan. Deze map is enkel voor voetsoldaten, er zijn geen tanks op vliegtuigen aanwezig.

  Leuk aan Fort De Vaux is dat er een easter egg in zit. In het fort kun je een deur vinden met "Isolement" erop en als je daar blijft luisteren hoor je onnatuurlijke kreten en klappen op de deur. Zitten er zombies vast in dit fort? Genoeg reden dus om Fort De Vaux te noemen als een van de beste Battlefield 1 maps.

  3. Amiens

  De derde plek wordt in beslag genomen door de map Amiens. Deze Battlefield 1 map is gebaseerd op de Franse stad Amiens. De stad wordt in twee delen gesplitst door een kanaal dat helemaal leeggelopen is. Door het kanaal ligt een treinspoor en aan het einde van een potje conquest zie je hier de Behemoth trein rijden.

  Door het stedelijke gedeelte van de map is het voor tanks lastig om overal doorheen te komen. Soldaten kunnen vrijwel alle gebouwen binnen dus het is altijd een risico om over straat te gaan. Gelukkig kun je veel gebouwen met de grond gelijk maken om zo weer wat minder last van verstoppende snipers te hebben.

  Amiens is een van de beste Battlefield 1 maps volgens jullie. Door de constante strijd tussen voetsoldaten en tanks blijft Amiens een leuke map om op te spelen.

  2. Ballroom Blitz

  De map die het net niet tot de eerste plek heeft weten te schoppen is Ballroom Blitz. Deze Battlefield 1 map is te herkennen aan het gigantische paleis dat in het midden staat. Doordat de muren rondom het paleis te beklimmen zijn is het een gevaarlijke locatie om zomaar rond te lopen. Je zult dus ook steeds omhoog moeten kijken of je daar geen tegenstanders ziet staan.

  Het paleis zelf kun je ook van binnen bekijken. De grote gangen en hallen zijn aan het begin van een potje nog prachtig om naar te kijken, maar zodra de strijd losbarst wordt alles vernietigd. De paleistuinen zijn erg open en naast wat heggen en beelden is er bijna niets om je achter te verstoppen. Tanks domineren deze ruimte dan ook meestal.

  Ballroom Blitz is een leuke Battlefield 1 map omdat er zo een goede balans is tussen de verschillende soorten gameplay. Er is voor ieder wat wils op deze map.

  1. St. Quentin Scar

  De onbetwiste winnaar die vanaf nu officieel de kroon zal dragen als beste Battlefield 1 map is St Quentin Scar. Al sinds de alpha fase van Battlefield 1 is dit de map die geassocieerd wordt met de game. Het Franse dorpje met heuvels en platteland is het eerste dat we te spelen kregen van Battlefield 1 tijdens E3 2016.

  De open velden van St Quentin Scar zijn het ideale toneel voor de tanks in de game. Rustig even rondlopen is er niet bij, je moet constant op je hoede zijn voor de tegenstander. De windmolen geeft een perfect uitzicht over de hele map en is de perfecte locatie voor scherpschutters. Iedereen weet van de windmolen af, dus ben bereid voor een confrontatie als je hier wilt gaan liggen.

  De afwisseling in het dorpje en de velden daar omheen zorgt voor een prettig speelritme. Tanks, vliegtuigen en voetsoldaten kunnen het op deze map tegen elkaar opnemen. St Quentin Scar is een gevarieerde map en volgens jullie een van de beste Battlefield 1 maps die er is.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.