3DS eShop update: Wario Land en Metal Gear Solid

Article
donderdag, 16 februari 2012 om 16:43
xgn google image
Ondanks dat er wat problemen zijn met onze server, doen we uiteraard ons best jullie zoveel mogelijk informatie te kunnen aanbieden. In ieder geval gewoon online vandaag: de wekelijkse 3DS eShop update.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd. Ook komen de demo's voor 3DS-retailgames voorbij.
Virtual Console:
In de Virtual Console vinden we wisselend echte klassiekers en wat minder bekende oude games. Vandaag is de Virtual Console game er zeker één uit die eerste categorie. Want wie kent Wario en Mario nou niet? Vandaag in de eShop voor vier euro: Wario Land: Super Mario Land 3.
3DS Demo’s:
De komende tijd zul je het aantal demo’s van de grotere retailgames voor de 3DS zien stijgen in de eShop. Kortgeleden begon Nintendo met het aanbieden van demo’s en vanaf vandaag kun je de demo van Metal Gear Solid: Snake Eater 3D gratis downloaden. Proberen, zou ik zeggen!
DSiWare:
Twee hele verschillende series zien we vandaag terug in de DSiWare. De twee nieuwe games zijn GO Series: Undead Storm, die twee euro kost, en Successfully Learning Mathematics: Year 4, die vijf euro kost.
De eerste game, Undead Storm, is een wat aparte shooter welke goed werd ontvangen door het publiek en je in huis kunt halen voor twee euro. Year 4 van Mathematics uit de SL-serie is niet veel anders dan voorgaande delen en dus kun je weer hetzelfde gepuzzel verwachten in deze educatieve game voor vijf euro.