3DS eShop update: VVVVVV, Sonic en curling

Article
donderdag, 10 mei 2012 om 13:45
xgn google image
Het is weer donderdag dus het is weer tijd voor een nieuwe 3DS eShop update. Deze keer zijn er drie nieuwe games te downloaden uit de eShop. Welke titels? Dat lees je hieronder in de update van deze week.
Virtual Console:
De Virtual Console afdeling in de eShop wordt deze week aangevuld met Sonic Labyrinth. Of we daar blij mee moeten zijn is een ander verhaal. Sonic Labyrinth is namelijk een van de minst geslaagde Sonic games ooit gemaakt. Het is een platformer waarin Sonic schoenen draagt die zijn snelheid wegnemen. Een Sonic game zonder snelheid, hoe heeft SEGA het kunnen verzinnen? Maar ja, ben je benieuwd geworden dan kun je voor vijf euro deze game downloaden.
3DS Download Software:
Een indie game die eerder op de PC verscheen maakt nu ook zijn opwachting op de 3DS. VVVVVV kost je acht euro en daarvoor haal je een erg goede game binnen. In de game reis je verschillende dimensie af om je bemanning terug te vinden. Deze platformer gaat je gegarandeerd frustreren, maar dat maakt het stiekem ook wel leuk. Heb je zin om zelf de wereld op z'n kop te zetten, dan kun je nu VVVVVV downloaden.
DSiWare:
Er is ten slotte ook nog een nieuwe game te downloaden op de DSi. Deze kun je echter ook binnenhalen op de 3DS. Voor slechts 500 punten kun je Curling Super Championship binnenhalen. Geef maar toe, jullie vinden curling geweldig. Deze game zal het dan ook ongetwijfeld fantastisch gaan doen. Wat wil je ook met een game over zo'n populaire sport. En vergeet vooral het sarcasme niet waar te nemen in voorgaande zinnen.