3DS eShop update: TwinBee en Cut The Rope

Article
donderdag, 22 september 2011 om 13:00
xgn google image
Een nieuwe donderdag is aangebroken dus het is weer tijd voor een 3DS eShop update. De magere lijn qua nieuwe games wordt ook deze week doorgezet, hoewel er enig herstel is te zien ten opzichte van de laatste weken.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd.
Die laatste categorie bespreken we niet al te uitgebreid omdat deze software in eerste instantie bedoeld is voor de Nintendo DSi en automatisch ook wordt aangeboden in de 3DS eShop.
3D Classics:
Deze week verschijnt er weer eens een 3DS Classic; TwinBee is nu te downloaden en volledig in 3D te spelen. Deze zogenaamde shoot 'em up game verscheen voor het eerst in 1985 en werd later ook nog verschillende keren opnieuw gemaakt en uitgebracht voor verschillende platformen.
  • De 3DS-remake van TwinBee kost vijf euro.
DSiWare:
Wat betreft DSiWare kun je vanaf nu aan de slag met Cut The Rope en Anonymous Notes Chapter 2 - From The Abyss. Het klinkt vreemd, maar in Cut The Rope is het de bedoeling een snoepje naar het monster Om Nom te brengen door touwen door te knippen en sterren te verzamelen. In Anonymous Notes Chapter 2 waan je je in tal van dungeons om vervolgens de eindbazen te verslaan.
  • Cut The Rope kost vijf euro en Anonymous Notes Chapter 2 kost twee euro.

Populair Nieuws