3DS eShop update: SEGA Game Gear

Article
donderdag, 29 maart 2012 om 17:30
xgn google image
Het is weer tijd voor de wekelijkse update van Nintendo's 3DS eShop. Vandaag heeft Nintendo enkele nieuwe Virtual Console titels in de eShop geplaatst, en daarnaast is er weer één nieuwe DSiWare game beschikbaar op je 3DS.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd. Ook komen de demo's voor 3DS-retailgames voorbij.
Virtual Console:
Reden voor een klein feestje: waar tot nog toe enkel Game Boy- en NES-games werden verkocht voor de Virtual Console, kun je vanaf deze week ook SEGA's Game Gear aan dat lijstje toevoegen. Al in midden maart zou de Game Gear eigenlijk toegevoegd worden, maar een klein vertraging maakte daar eind maart van.
De Game Gear maakt een driedelig debuut met de games Sonic the Hedgehog: Triple Trouble, Shinobi en Dragon Crystal. Voor de Game Gear titels betaal je ongeveer hetzelfde als voor een willekeurige andere Virtual Console game. Deze drie kosten respectievelijk vijf, vier en drie euro.
DSiWare:
Hints Hunter is deze week de enige nieuwe DSi-game in de eShop. Deze ludieke puzzelgame van CIRCLE Entertainment kun je vanaf vandaag voor twee euro ophalen uit de eShop.