3DS eShop update: Potzol's Puzzle

Article
donderdag, 05 april 2012 om 17:50
xgn google image
Een mager weekje weer in de 3DS eShop update. U zult het moeten doen met een puzzeltje, een Farming demo en een DSiWare spel. Meer kunnen we er ook niet van maken.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd. Ook komen de demo's voor 3DS-retailgames voorbij.
3DS Ware:
SpeedThru: Potzol's Puzzle is de enige exclusieve 3DS-game die vandaag aan de eShop is toegevoegd. Het is de spirituele opvolger van de WiiWare game ThruSpace. Potzol's Puzzle staat voor het roteren van blokken en deze door gaten laten vallen, in 3D uiteraard. Voor zes euro heb je 'm.
3DS Demo:
Er is weer eens een nieuwe demo toegevoegd aan de digitale winkel. Dit keer is dat de demo van Farming Simulator 2012. Het klinkt niet zo spannend, in 3D een boerderij runnen. Doet een beetje denken aan die oude game voor de Game Boy Advance, hoe heette die ook alweer? O ja, Mijn Dierenpension. Goed, de Farming demo is nu dus gratis te downloaden uit de eShop.
DSiWare:
Voor de compleetheid ook in de DSi-categorie één nieuwe titel vandaag, te weten Pirates Assault. Een strategiegame zoals velen, met hierbij piraten als centraal onderwerp. Pirates Assault kost drie euro.

Populair Nieuws