3DS eShop update: Planet Crashers en Kirby

Article
donderdag, 26 juli 2012 om 13:00
xgn google image
Volop zomer is het op dit moment in Nederland. Genieten is het met dit zonnetje. Dus pak je 3DS en ga lekker buiten gamen met de content uit de eShop update van vandaag. Het is tijd voor onder meer Kirby en Theatrhythm.
3DS Download Software:
Vandaag is een gloednieuwe role-playing game aan de eShop toegevoegd, namelijk Planet Crashers. Het is het laatste werk van ontwikkelaar Renegade Kid, bekend van Mutant Mudds. Zoals in zo veel RPG's ga je op pad om 'het kwaad' te bestrijden. En dat allemaal voor een tientje.
Virtual Console:
Deze week maakt Kirby zijn opwachting in de klassiekers sectie van de eShop. Dat doet hij met Kirby's Pinball Land, een pinballgame die oorspronkelijk op de Game Boy verscheen. Hoewel Kirby's vorm uitermate geschikt is om een potje pinball mee te spelen, wist deze pinballtitel destijds de verwachtingen niet waar te maken. Voor drie euro kun je de game toch nog eens herbeleven.
3DS Add-On Content:
Het begint inmiddels een vaste routine te worden, want ook deze week zijn er weer nieuwe tracks toegevoegd voor Theatrhythm: Final Fantasy. Opnieuw voor één euro per stuk zijn dat de volgende tracks:
  • Tower of the Magi (FF02)
  • The Darkness of Eternity (FF09)
  • Desperate Fight (FF12)
  • Battle 1 (FF05)
DSiWare:
Twee nieuwkomers in de DSi-sectie vandaag. Met Candle Route, dat slechts twee euro kost, voegt Nintendo een puzzelgame toe met maar liefst 160 levels, speelbaar in twee verschillende modi. De andere game is niet verrassend op dit moment: Decathlon 2012, dat is uitgebracht op het moment dat de Olympische Spelen begonnen zijn. Decathlon kost vijf euro.