PlayStation Store Update - LEGO Batman, Brave en Foosball

  Gisteravond is de PlayStation Store weer gevuld met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

  Met dit warme weer zit iedereen natuurlijk liever buiten, maar mocht je toch even willen schuilen voor de zon dan zit je met Sony goed. LEGO Batman 2: DC Super Heroes is vanaf vandaag namelijk digitaal beschikbaar voor de PlayStation 3. Heb je net The Dark Knight in de bioscoop gezien, dan kun je nu thuis opnieuw in een Batman avontuur duiken. Zit je deze week liever op de PlayStation Vita, omdat je bijvoorbeeld op vakantie bent, dan kun je aan de slag met Foosball 2012. Kortom er is weer genoeg te doen deze week.

  LEGO Batman 2: DC Super Heroes (€49,99)
  Het spel ligt al sinds een maand in de winkels, maar de mensen die op een digitale versie hebben gewacht kunnen het spel nu ook in huis halen. LEGO Batman 2: DC Super Heroes is een nieuw deel in de gigantische LEGO franchise. Dat betekent niet dat je weer een standaard LEGO game kunt verwachten. Zoals in onze recensie is terug te lezen hebben de vrolijke figuurtjes nu ook een stem en dat voegt alleen maar meer toe aan het humor gehalte. Dat je met LEGO Batman 2: DC Super Heroes weer een grappige LEGO game in huis haalt blijkt wel uit de 8,0 die het spel als cijfer ontving.

  Brave: The Video Game (€49,99)
  Batman is niet de enige bioscoopster van dit moment die naar de PlayStation Store komt. De helden uit de Disney Pixar film Brave zijn ook te bewonderen in de digitale winkel. Speel als de jongedame Merida of als een van de andere personages uit de film en stort je op een avontuur in het mooie maar woeste Schotland. Ren, spring en schiet je een weg door de verschillende levels terwijl je jouw hersenen laat kraken over allerlei puzzels. Mocht je nog steeds twijfelen, bekijk dan de trailer hieronder waar alle actie nog eens is terug te zien.

  Move Fitness (€19,99)
  Met dit warme weer moet je er eigenlijk niet aan denken om al zwetend voor je tv te gaan staan fitnessen. Maar mocht het weer plots omslaan dan is het een mooie gelegenhedi om al die extra hapjes en drankjes die genuttigd zijn er weer af te werken. En met wat kan dat beter dan met Move Fitness? Het spel werd in onze recensie echter niet zo goed ontvangen, dus misschien is het slim om eerst de demo uit te proberen. Op die manier weet je zeker of dit spel wel iets voor jou is.

  Vita: Foosball 2012 (€6,99)
  Heb je geen tafelvoetbaltafel thuis staan, maar kun je maar geen genoeg krijgen van het gezellige spelletje dan doe je er goed aan om Foosball 2012 in huis te halen. Voor een kleine zeven euro ervaar je het spel op een geheel nieuwe manier, namelijk op de PlayStation Vita. Geen geknoei meer met een te grote tafel, want nu heb je tafelvoetbal in de palm van je hand. Met verschillende game modi en een multiplayer modus voor vier personen heb je genoeg te doen de komende weken. Koop je het spel voor de Vita dan krijg je de PlayStation 3-versie er gratis bij!

  En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst kun je terecht op het officiële PlayStation Blog.

  LEGO Batman 2: DC Super Heroes

  Verkijgbaar vanaf 20 june 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.