3DS eShop update: PIX3D en Dress to Play

Article
donderdag, 22 november 2012 om 15:15
xgn google image
Prepare, dames en heren. Het is weer tijd voor een gloedjenieuwe 3DS eShop update. Deze week kun je aan de slag met twee nieuwe 3DS Download games, een nieuwe retailgame, nieuwe add-on content en een DSiWare-titel.
3DS Download Software:
Wat betreft de twee nieuwe downloadbare 3DS games gaat het om de titels PIX3D en Dress to Play: Cute Witches!, bij beide games wordt het prijskaartje vier euro vermeld. Houd je erg van puzzelen, dan is PIX3D zeker iets voor jou, ben je meer van actie en avontuur, dan is Dress to Play misschien het proberen waard. Bekijk hieronder van beide spellen de trailers:
PIX3D trailer:
Dress to Play: Cute Witches! trailer:
3DS Retail Download:
Pilotwings Resort ligt al sinds maart vorig jaar in de schappen voor de 3DS. Nu, na anderhalf jaar, is de game dan ook digitaal aan te schaffen. Mocht je deze game nog niet in je bezit hebben, dan is deze zeker het aanschaffen waard. Wij beloonden het spel destijds met een 8,0. De game kost je digitaal 45 euro.
3DS Add-on content:
Deze week zijn er twee nieuwe lessen aan New Art Academy toegevoegd à twee euro per stuk. Het gaat om 'Drawing Birds' en 'Illumination'.
DSiWare:
Aangekomen bij de DSiWare-sectie moeten we Spirit Hunters Inc. Shadow/Light noemen. Dit is een kleine, actievolle, role-playing game. Het bijzondere aan deze RPG is dat die zich in de echte wereld afspeelt, iets wat niet vaak voorkomt in RPG's. De titel kost je acht euro.