PlayStation Store Update - The Walking Dead en DMC: Devil May Cry

Article
door Wouter
donderdag, 22 november 2012 om 8:45
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Die ene dag in de week is weer aangebroken, woensdag. De dag die de week doormidden hakt en natuurlijk ook de komst van nieuwe games in de PlayStation Store aankondigt. Deze week mogen we het nieuwste hoofdstuk van The Walking Dead verwelkomen. Met deze game komt er een einde aan de serie die ontwikkelaar Telltale Games een half jaar geleden begon. Verder mogen we aan de slag met de demo van DMC: Devil May Cry. Een avontuur dat begin 2013 in de winkels komt te liggen. Hieronder lichten we deze titels en meer nog een keer voor je uit.
The Walking Dead: Episode 5 - No Time Left (€4,99)
Voor de fans die al die tijd trouw de nieuwste episodes van The Walking Dead in huis halen, komt nu dan eindelijk de langverwachte conclusie. Het laatste hoofdstuk, No Time Left, confronteert de spelers met al hun gemaakte keuzes in de eerdere delen en brengt een antwoord op alle vragen die je nog zou hebben. Wij gaan er een dezer dagen ook mee aan de slag voor de recensie. De vorige hoofdstukken hebben wij al uitgebreid aan de tand gevoeld en deze wisten niet lager dan een 8,0 te halen in de recensies. De verwachtingen zijn dus in ieder geval hoog voor dit laatste hoofdstuk.
Sine Mora (€9,99)
Sine Mora is al sinds maart beschikbaar voor de Xbox 360, maar zal nu ook de PlayStation 3-bezitters verblijden. Deze side-scrolling game brengt een old school avontuur naar je console waar je met een vliegtuigje vlaag na vlaag aan vijanden moet neerschieten. Talloze, kleurrijke gebieden zullen op je scherm getoverd worden, terwijl de lasers en kogels je om de oren vliegen. Daarbij vind je ook nog regelmatig een grote eindbaas op je pad. Voor de recensie zijn wij destijds al met de Xbox 360-versie aan de slag geweest en onze Berry was erg positief. Zijn oordeel lees je hier terug. Voor de liefhebbers is er ook een demo beschikbaar.
Epic Mickey 2: The Power of Two (€49,99)
Het begon met een demo, maar nu zal het uiteindelijke Epic Mickey 2: The Power of Two ook in de PlayStation Store terug te vinden zijn. In dit avontuur kruip je voor de tweede maal in de huiden van Mickey en diens kameraad Oswald. Twee karakters die gebruik moeten maken van hun verfkwast en afstandsbediening om het magische land Wasteland te redden van de ondergang. En om wat humor aan dit anders zo serieuze verhaal toe te voegen zijn er allerlei liedjes en bekende Disney-figuren terug te vinden. Ons oordeel lees je terug in de recensie.
Demo: DMC: Devil May Cry
Op 15 januari ligt het nieuwste deel in de Devil May Cry franchise in de winkels, maar voor de mensen die absoluut niet kunnen wachten is er nu een demo beschikbaar. De serie werd in het leven geroepen door Capcom, maar deze studio zal niet verantwoordelijk zijn voor deze titel. Ontwikkelaar Ninja Theory krijgt de eer en heeft daarmee een flinke taak voor de boeg wil het team de trouwe fans niet teleurstellen. Het voorproefje laat je aan de slag gaan met twee levels die zoals je kunt verwachten goed gevuld zijn met demonen en allerlei ander duister gespuis. Daarnaast krijg je ook nog eens een van de vele eindbazen die het uiteindelijke spel te bieden heeft voor je kiezen.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze update. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer nieuw materiaal in de PlayStation Store terug te vinden. Voor het volledige lijstje van deze week kun je terecht op het PlayStation Blog.