PlayStation Store Update - 7 maart

Article
door Wouter
donderdag, 08 maart 2012 om 9:00
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met nieuwe content. Deze week zal onder andere het side-scrolling spel Trine 2 zijn intrede maken op de PlayStation 3.
Velen zullen er al een paar werk of schooldagen op hebben zitten, maar op woensdag is het tijd voor wat ontspanning. Vandaag kun je namelijk aan de slag met wat nieuwe games en demo's en wie wil dat nou niet? Deze week mogen we eindelijk Trine 2 verwelkomen in de PlayStation Store en kunnen we een voorproefje krijgen van Tiger Woods PGA Tour 2013. Lees dus snel verder!
Trine 2 (€7,99)
Diegene die Trine 2 in de gaten hebben gehouden weten dat het spel al een paar weken geleden voor de PC en Xbox 360 verscheen. Na enige vertraging mogen we de game nu ook op de PlayStation 3 verwelkomen en zelfs voor een lager prijsje. Ter compensatie voor het lange wachten, kun je het spel alleen de eerste twee weken met 30 procent korting kopen. Heb je een PlayStation Plus abonnement dan krijg je het spel zelfs gratis. Als je nog een reden nodig hebt om deze game in huis te halen, lees dan de recensie nog een keer door. Hier beloonde onze Tristan het spel met een mooie 8,0.
Mass Effect 3 (€69,99)
De volgende titel die deze week naar de PlayStation Store wordt gebracht is Mass Effect 3. Op dit spel zullen we echter nog wel twee dagen moeten wachten voordat het beschikbaar wordt gesteld. Mass Effect 3 is het derde deel in de Mass Effect serie en de verwachtingen zijn hoog. De vorige twee delen werden niet voor niets beloond met een 8,9 en een 9,3. Het nieuwste deel heeft dus een aardige naam hoog te houden. Sinds een paar weken kunnen we al aan de slag met een demo, dus probeer die snel uit als je benieuwd ben. Of kijk anders naar hoe onze Hugo en Sebastiaan het ervan afbrachten in de Nieuw Binnen.
Demo: Tiger Woods PGA Tour 2013
Houd je niet zo van geweld en ga je veel liever een potje golven dan moet je de demo van Tiger Woods PGA Tour 2013 uitproberen. Dit spel ondersteunt de PlayStation Move controller dus pak die er zeker bij als je die hebt. En ben je sowieso al van plan om het spel aan te schaffen dan doe je er ook goed aan om de demo te downloaden. Alle ervaringspunten die je hier verdient neem je namelijk mee naar het uiteindelijke spel. Zeg nou zelf een betere manier om je voor te bereiden is er niet.
Demo: Everybody's Golf
En als je met Tiger Woods nog niet in de golfstemming zit dan is er ook nog een demo van Everybody's Golf voor de PlayStation Vita. Deze game zal niet zo diep ingaan op de sport en probeert vooral plezier te leveren. Maar dat neemt niet weg dat ook een golfliefhebber van deze game kan genieten. Voor een serie die al tien jaar mee gaat weet dit spel zich aardig staande te houden tussen alle andere Vita games. In de recensie ontving het van onze Eke een mooie 7,0.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week, maar hier eindigt de lijst zoals gewoonlijk niet mee. Voor de volledige inhoud van deze update kun je hier terecht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties